intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso MKB: snel en daadkrachtige incasso voor bedrijven

Intercash is hét incassobureau voor MKB! Als expert in MKB incasso zaken begrijpen wij als geen ander de uitdagingen waar MKB-ondernemers mee te maken krijgen bij het innen van openstaande vorderingen. Met onze expertise en praktische tips helpen we u als MKB-ondernemer om effectief om te gaan met incasso en uw onderneming te beschermen tegen financiële risico’s van eventuele wanbetalers.

Onze juristen gespecialiceerd in incasso MKB

Waarom 7000+ MKB bedrijven u voor gingen

check No cure no pay MKB incassobureau

check Goed beoordeeld door onze klanten

check Direct actie!

check Incasso specialisten voor MKB

check klein team ervaren juristen

check Binnen 3 minuten uw incasso indienen

Het juiste MKB incassobureau voor uw incasso traject

Het kiezen van het juiste incassobureau is cruciaal voor het succesvol innen van openstaande vorderingen. Bij Intercash bieden wij op maat gemaakt incassoadvies dat afgestemd is op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Onze deskundige juristen staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste incassoprocedures en -strategieën die passen bij onderneming en debiteuren. Of u nu op zoek bent naar preventieve maatregelen om betalingsachterstanden te voorkomen, of naar effectieve methoden om openstaande vorderingen te incasseren, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft.

Wat klanten over ons zeggen

Lees de klantverhalen van MKB-bedrijven waarvoor wij succesvol zijn geweest in het innen van openstaande vorderingen. 

Intercash incasso en juridisch advies
4.5
Gebaseerd op 72 beoordelingen
powered by Google
Wat een super begeleiding en met resultaat! De debiteur heeft betaald 🙂 Strakke aanpak en ouderwets in communicatie. Uitgebreid en correct. Echt top.
Luc VisserLuc Visser
07:15 08 Jul 24
Zeer kundig geholpen door Marc Tukker. Houd je goed op de hoogte tijdens het proces en heeft een voortvarende aanpak.
nouri kashmirnouri kashmir
18:07 02 Jul 24
Zeer tevreden over de manier van incasseren door intercash, zeer goede plan van aanpak bij debiteuren, top dank je wel intercash.
Chauffeur DeluxeChauffeur Deluxe
15:06 30 Apr 24
Ze waren ontzettend duidelijk en snel in hun handelen. Bovendien waren ze ook nog eens experts op het gebied van marketing en merkrecht. Ze hebben mijn belangrijke zaak gewonnen en ik kan ze niet genoeg bedanken. Ik raad dit incassobureau ten zeerste aan aan iedereen die professionele en betrouwbare hulp nodig heeft.
Linkbuilding VoordeelLinkbuilding Voordeel
06:29 16 Apr 24
Goede partij om mee samen te werken. Waar een normaal incasso bureau stopt gaan hun door. Ik heb er veel aan gehad in de afgelopen jaren. Vriendelijke nuchtere mensen met een kijk op zaken.
Sandra VijverbergSandra Vijverberg
10:44 28 Mar 24
Mark BakelaarMark Bakelaar
08:13 27 Mar 24
Waar ik gegijzeld werd, want zo voelt het, door een niet betalende relatie, heeft Marc Tukker me weer bevrijd. Met zijn voortvarende aanpak en doortastendheid heeft hij er voor gezorgd dat ik nu deze misselijk makende relatie uit mijn leven kan zetten. Dank je wel Marc dat jullie er zijn. Jullie zijn zo’n enorme steun voor de kleine ondernemer. Want daar waar andere incasso juristen eerst facturen sturen vóór ze aan de slag gaan, pakken jullie gelijk door, zijn transparant en betrokken. Geen fratsen maar gewoon de druk op de ketel. Complimenten!!!
Tessa NicolaiTessa Nicolai
19:10 10 Mar 24
PakiloMediaPakiloMedia
20:20 26 Feb 24
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP'er van onschatbare waarde is.Wat Intercash onderscheidt van andere incassobureaus is hun gerichtheid op kleine ondernemers zoals ZZP'ers en MKB-bedrijven. Vaak worden deze ondernemers over het hoofd gezien door grote incassobureaus, die alleen bereid zijn om te helpen als er een duur pakket wordt afgenomen. Bij Intercash daarentegen wordt elke zaak serieus genomen, ongeacht de omvang. Als ZZP'er of MKB'er met slechts één of twee onbetaalde facturen, voelde ik me echt gehoord en ondersteund door Intercash.Ik raad Intercash ten zeerste aan aan andere ondernemers die te maken hebben met onbetaalde facturen. Hun professionaliteit, toewijding en efficiëntie maken hen de ideale partner in het innen van openstaande vorderingen!
Dennie OllieDennie Ollie
21:18 19 Feb 24
Vakmensen die zeer betrokken zijn en alles hebben gedaan om onze casus tot een goed eind te brengen. Bedankt!
Kelly VeraartKelly Veraart
08:17 12 Feb 24
Geweldig, heel goed geholpen. Alles mooi afgerond
Beau RiemensBeau Riemens
21:04 01 Feb 24
Al jaren een goede partner voor mijn bedrijf om de openstaande facturen te innen. Je merkt aan alles de passie van hun vak
Christian HijlkemaChristian Hijlkema
19:14 01 Feb 24
Een aanrader. Goed en kundig geholpen
Maria JagerMaria Jager
19:17 31 Jan 24
Goed en kundig incassobureau. Binnen 3 dagen al mijn geld binnen. Zeker een aanrader.
T TT T
10:19 26 Jan 24
"Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit incassobureau. Ze hebben me snel en efficiënt geholpen bij het innen van openstaande bedragen van een debiteur. De communicatie verliep soepel en het resultaat was positief. Professioneel en effectief, ik beveel hun diensten ten zeerste aan!"
Petra NordholtPetra Nordholt
13:05 22 Jan 24
Goed geholpen met een succesvol resultaat. Heldere communicatie en overzichtelijk incasseringsproces.
yenfai wongyenfai wong
15:10 20 Dec 23
Absoluut een aanrader, Vakman in zijn vak. Thnx Johan
S NicolasS Nicolas
09:46 14 Dec 23
Richard van KempenRichard van Kempen
09:57 12 Dec 23
Directe actie en resultaat in zeer korte tijd, prima communicatie
Leo UffelsLeo Uffels
20:58 11 Nov 23
Eindelijk een incassobureau zonder poeha, geen abonnement kosten. Gewoon incasseren en een percentage voor het werk wat uiteraard ook wordt verhaald. Dus geen bijkomende kosten.
bea Schreursbea Schreurs
20:43 18 Oct 23
Goed incassobureau. Duidelijke uitleg, direct handelen. Zeker een aanrader.
edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Info Riezebos VerhuurInfo Riezebos Verhuur
17:56 11 Jul 23
Er wordt eerlijk meegedacht, en geen valse beloftes.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader

Hoe ziet een MKB incasso traject eruit?

Bij Intercash werken we op een eigen unieke wijze als het gaat om het incasseren van openstaande facturen voor het MKB. Zo willen we eerst van u weten of u verdere zaken wenst te doen met uw debiteur. Aan de hand hiervan gaan we een dossiers aanmaken en met onze unieke MKB incasso methode uw vordering trachten te innen.

Indien één van onze juristen uw dossier heeft aangemaakt in ons incasso systeem, gaat er meteen een e-mail, sms, WhatsApp en brief uit naar de debiteur. Ook zit er een betaallink bijgevoegd in de berichten zodat de debiteur direct gemakkelijk kan betalen bijvoorbeeld via IDEAL. 

Tarieven voor onze incasso voor midden- en klein bedrijf

Intercash doet alle MKB incasso opdrachten volgens de no cure no pay methode. Dit betekent dat wij de wettelijke incassokosten verhalen op de debiteur. In 93% van alle buitengerechtelijke MKB incasso dossiers voldoen de debiteuren de vordering. Indien het niet lukt de kosten te incasseren kunnen we dit via de rechter alsnog afdwingen. Ook vorderen wij naast de incassokosten de wettelijke rente voor u mee. 

Juridische expertise voor midden- en klein bedrijf

Het is essentieel om op de hoogte te zijn van de juridische aspecten van incasso voor u als MKB bedrijf. Als experts bieden we gedegen juridisch advies en helpen we uw onderneming om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. We zorg ervoor dat uw incassoprocedures in lijn zijn met de wet, zodat u uw juridische risico’s minimaliseert.

Incasso advies op maat voor MKB-ondernemers

Als MKB incasso experts bieden wij u advies op maat om uw onderneming te helpen met openstaande vorderingen en het verbeteren van incassoprocedures. Of uw onderneming nu strategieën zoekt om betalingsachterstanden te voorkomen, hulp nodig heeft bij het omgaan met lastige debiteuren, of advies zoekt over het opstellen van effectieve betalingsvoorwaarden, wij staan klaar om u te helpen. Bij Intercash werken we op een eigen unieke wijze als het gaat om het incasseren van openstaande facturen voor het MKB. Zo willen we eerst van u weten of u verdere zaken wenst te doen met uw debiteur. Aan de hand hiervan gaan we een dossiers aanmaken en met onze unieke eigen incasso methode uw vordering trachten te innen.

Graag eerst even bellen met een jurist?

Heeft u een vraag over het inschakelen van een incassobureau?

Bel ons op telefoonummer: 038 – 332 63 09

check 1 Direct een jurist met kennis aan de lijn

check 1 Gratis juridisch advies

check 1 Op werkdagen van 9:00 – 17:30 bereikbaar

check 1 Gratis voor vragen en advies over openstaande vorderingen