Incasso Nederland

Incasso Nederland – Intercash.

U zocht op Incasso Nederland en bent bij Intercash incasso en juristen op de website gekomen. Intercash incasso en juristen heeft een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%. Onze deskundige incasso juristen helpen u graag verder om snel uw geld binnen te krijgen.

Ondanks uw eigen, degelijke debiteurenbewaking, moet u nog steeds wachten op betaling van uw facturen. Van betwisting is geen sprake, en al uw inspanningen leiden toch niet tot een verminderde omvang van uw debiteuren­portefeuille. De incassofase is aangebroken. Dat is het moment om uw openstaande vorderingen ter afhandeling over te dragen aan Intercash incasso Nederland en juristen te Kampen.

Waarom betaalt uw debiteur niet?

Wij analyseren om te beginnen de redenen waarom uw debiteur nog steeds niet aan u heeft betaald. Voor een juiste keuze van een incassotraject, is deze inventarisatie van cruciaal belang. U krijgt ons advies inzake de haalbaarheid, ofwel over de kans van slagen van zo’n incassotraject, inclusief onze kosten/baten analyse. Pas daarna spreken wij uw debiteur aan op zijn of haar betalingsgedrag. Onze communicatie geschiedt zowel schriftelijk, mail, sms, Whatsapp en telefonisch. Intercash kiest voor een professionele, klantvriendelijke, oplossingsgerichte en consequente incassostrategie. Hiermee kunnen wij in het algemeen uw vordering langs de zogeheten buitengerechtelijke route innen. Zonder tijdrovende en dure procedures via advocaten en deurwaarders.

Het resultaat: u kunt snel weer over uw geld beschikken. Intercash vindt het daarbij van primair belang dat u ook een goede relatie met uw klant behoudt. Pas dan spreken wij van succesvolle incasso. Deze buitengerechtelijke incassofase kan meerwaarde krijgen door uitbreiding met onze dienst Bijzonder Beheer.

Voor vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

incasso-nederland

Incasso Nederland – Intercash incasso en juristen.

U was op zoek naar Incasso Nederland. Dan is Intercash incasso en juristen de beste keus voor u!

check  Snelle incasso in binnen en buitenland volgens uw wensen
check  Eigen unieke incassosysteem
check  Meteen actie door een brief, mail, sms en Whatsapp met betaallink
check  No cure, no pay incasso Nederland (zie onze algemene voorwaarden.)
check   De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check   Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
check   Wij benaderen uw klant respectvol
check   Intercash heeft een hoog slagingspercentage
check   Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
check  Binnen een dag na betaling geld op uw rekening

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incasso Nederland zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader