Incasso Nederland

Ondanks uw eigen, degelijke debiteurenbewaking, moet u nog steeds wachten op betaling van uw facturen. Van betwisting is geen sprake, en al uw inspanningen leiden toch niet tot een verminderde omvang van uw debiteuren­portefeuille. De incassofase is aangebroken. Dat is het moment om uw openstaande vorderingen ter afhandeling over te dragen aan Intercash incasso te Kampen. 

Wij analyseren om te beginnen de redenen waarom uw debiteur nog steeds niet aan u heeft betaald. Voor een juiste keuze van een incassotraject, is deze inventarisatie van cruciaal belang. U krijgt ons advies inzake de haalbaarheid, ofwel over de kans van slagen van zo’n incassotraject, inclusief onze kosten/baten analyse. Pas daarna spreken wij uw debiteur aan op zijn of haar betalingsgedrag. Onze communicatie geschiedt zowel schriftelijk, als telefonisch. Intercash kiest voor een professionele, klantvriendelijke, oplossingsgerichte en consequente incassostrategie. Hiermee kunnen wij in het algemeen uw vordering langs de zogeheten buitengerechtelijke route innen. Zonder tijdrovende en dure procedures via advocaten en deurwaarders.

Het resultaat: u kunt snel weer over uw geld beschikken. Intercash vindt het daarbij van primair belang dat u ook een goede relatie met uw klant behoudt. Pas dan spreken wij van succesvolle incasso. Deze buitengerechtelijke incassofase kan meerwaarde krijgen door uitbreiding met onze dienst Bijzonder Beheer.

Voor vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

incasso-nederland-intercash