Incasso Nederland

Incasso Nederland – Intercash.

U zocht op incasso Nederland en bent bij Intercash incasso en juristen op de website gekomen. Intercash incasso en juristen heeft een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%. Onze deskundige incasso juristen helpen u graag verder om snel uw geld binnen te krijgen. Wij incasseren voor bedrijven vanuit heel Nederland.

Ondanks uw eigen, degelijke debiteurenbewaking, moet u nog steeds wachten op betaling van uw facturen. Van betwisting is geen sprake, en al uw inspanningen leiden toch niet tot een verminderde omvang van uw debiteuren­portefeuille. De incassofase is aangebroken. Dat is het moment om uw openstaande vorderingen ter afhandeling over te dragen aan Intercash incasso Nederland en juristen te Kampen.

Waarom betaalt uw debiteur niet?

Wij analyseren om te beginnen de redenen waarom uw debiteur nog steeds niet aan u heeft betaald. Voor een juiste keuze van een incassotraject, is deze inventarisatie van cruciaal belang. U krijgt ons advies inzake de haalbaarheid, ofwel over de kans van slagen van zo’n incassotraject, inclusief onze kosten/baten analyse. Pas daarna spreken wij uw debiteur aan op zijn of haar betalingsgedrag. Onze communicatie geschiedt zowel schriftelijk, mail, sms, Whatsapp en telefonisch. Intercash kiest voor een professionele, klantvriendelijke, oplossingsgerichte en consequente incassostrategie om uw geld snel te innen. Hiermee kunnen wij in het algemeen uw vordering langs de zogeheten buitengerechtelijke route innen. Zonder tijdrovende en dure procedures via advocaten en deurwaarders.

Het resultaat: u kunt snel weer over uw geld beschikken. Intercash vindt het daarbij van primair belang dat u ook een goede relatie met uw klant behoudt. Pas dan spreken wij van succesvolle incasso. Deze buitengerechtelijke incassofase kan meerwaarde krijgen door uitbreiding met onze dienst Bijzonder Beheer.

Voor vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

incasso-nederland

Incasso Nederland – Intercash incasso en juristen.

U was op zoek naar Incasso Nederland. Dan is Intercash incasso en juristen de beste keus voor u!

check  Snelle incasso in binnen en buitenland volgens uw wensen
check  Eigen unieke incassosysteem
check  Meteen actie door een brief, mail, sms en Whatsapp met betaallink
check  No cure, no pay incasso Nederland (zie onze algemene voorwaarden.)
check   De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check   Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
check   Wij benaderen uw klant respectvol
check   Intercash heeft een hoog slagingspercentage
check   Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
check  Binnen een dag na betaling geld op uw rekening

Incasso Nederland – Snelste incasso van Nederland!

U bent op zoek naar een incasso kantoor in Nederland die snel uw geld int. Intercash incasso en juristen werken met een eigen uniek ontwikkelde incassosysteem. Indien u een incasso opdracht indient, gaan onze incassojuristen binnen een half uur aan de slag om een dossier aan te maken. Nadat het incasso dosier is aangemaakt, gaat er een brief, mail, sms en Whatsapp uit naar de debiteur met een betaalverzoek. Indien de debiteur de berichten heeft gelezen, ontvangen wij een melding en gaan we meteen bellen. Ook via andere sociale media kanalen zullen wij de debiteur benaderen.