Incasso Nederland

Incasso Nederland – Intercash

U zocht op Incasso Nederland en bent bij Intercash incasso en juristen op de website gekomen. Intercash incasso en juristen heeft een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%. Onze deskundige incasso juristen helpen u graag verder om snel uw geld binnen te krijgen. 

Ondanks uw eigen, degelijke debiteurenbewaking, moet u nog steeds wachten op betaling van uw facturen. Van betwisting is geen sprake, en al uw inspanningen leiden toch niet tot een verminderde omvang van uw debiteuren­portefeuille. De incassofase is aangebroken. Dat is het moment om uw openstaande vorderingen ter afhandeling over te dragen aan Intercash incasso en juristen te Kampen. 

Waarom betaald uw debiteur niet?

Wij analyseren om te beginnen de redenen waarom uw debiteur nog steeds niet aan u heeft betaald. Voor een juiste keuze van een incassotraject, is deze inventarisatie van cruciaal belang. U krijgt ons advies inzake de haalbaarheid, ofwel over de kans van slagen van zo’n incassotraject, inclusief onze kosten/baten analyse. Pas daarna spreken wij uw debiteur aan op zijn of haar betalingsgedrag. Onze communicatie geschiedt zowel schriftelijk, mail, sms, Whatsapp en telefonisch. Intercash kiest voor een professionele, klantvriendelijke, oplossingsgerichte en consequente incassostrategie. Hiermee kunnen wij in het algemeen uw vordering langs de zogeheten buitengerechtelijke route innen. Zonder tijdrovende en dure procedures via advocaten en deurwaarders.

Het resultaat: u kunt snel weer over uw geld beschikken. Intercash vindt het daarbij van primair belang dat u ook een goede relatie met uw klant behoudt. Pas dan spreken wij van succesvolle incasso. Deze buitengerechtelijke incassofase kan meerwaarde krijgen door uitbreiding met onze dienst Bijzonder Beheer.

Voor vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Incasso Nederland – Intercash incasso en juristen

U was op zoek naar Incasso Nederland. Dan is Intercash incasso en juristen de beste keus voor u!

● Snelle incasso in binnen en buitenland volgens uw wensen
● Eigen unieke incassosysteem
● Meteen actie door een brief, mail, sms en Whatsapp met betaallink
● No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
● De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
● Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren jurist Johan Tukker
● Wij benaderen uw klant respectvol
● Intercash heeft een hoog slagingspercentage
● Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
● Binnen een week na betaling geld op uw rekening

Incasso Nederland

Wat onze klanten zeggen over Intercash incasso Nederland

Intercash incasso Nederland heeft een slagingspercentage van maar liefst 93%. Dit is niet voor niets dat wij behoren tot de top van incasso Nederland. Hier zijn wij erg trots op. Intercash hecht daarom veel waarde aan feedback en eerlijke klanten beoordelingen. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met klantenvertellen.

Bekijk wat klanten over ons zeggen op klantenvertellen.

incasso Nederland