intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobureau IJsselmuiden

U zoekt een incassobureau IJsselmuiden.

Intercash incasso en juristen werkt sinds 1983 voor bedrijven uit IJsselmuiden en Kampen. Incassobureau Intercash is gevestigd aan de Vloeddijk gelegen aan de mooie stadsgracht de Burgel. IJsselmuiden is door twee bruggen met Kampen verbonden. Intercash help veel bedrijven in IJsselmuiden en Kampen met het innen van hun vorderingen. Wij innen uw onbetaalde facturen op een snelle manier. Onze incassojuristen zijn gespecialiseerd in het innen van vordering. Incassobureau Intercash IJsselmuiden weerlegt elk argument van uw debiteur om niet te betalen. Smoesjes worden direct naar het rijk der fabelen verwezen. Problemen worden snel opgelost. De incassojuristen van Intercash zijn gericht op snelle betaling. Uw wilt immers snel over uw geld beschikken.

incassobureau ijsselmuiden

Kosteloze incasso

De kosten komen voor rekening van uw debiteur. Dat is wettelijk geregeld. De incassojuristen van Intercash innen uw facturen met rente en incassokosten. Het factuurbedrag en de rente is voor u. Daar heeft u immers recht op. Intercash incassobureau IJsselmuiden en Kampen doet er alles aan om uw vordering buiten de rechter om betaald te krijgen. U zit niet te wachten op dure procedures.

Bij incassobureau Intercash weet u precies wie contact met uw klant heeft.

Komt het op een procedure aan dan heeft u meestal geen dure advocaat nodig. Onze incassojurist Johan Tukker is academisch geschoold en kan u voor een veel lager tarief dan een advocaat bij staan. Op een praktisch en daadkrachtige werkwijze. Johan Tukker voert uiterste succesvol een proces praktijk bij alle rechtbanken in Nederland. U wilt toch ook kwaliteit maar niet meer betalen dan nodig is?

Wilt u meer informatie? Bel of stuur een mail naar info@intercash.nl