Incassobureau IJsselmuiden

U zoekt een incassobureau IJsselmuiden.

Intercash incasso en juristen werkt sinds 1983 voor bedrijven uit IJsselmuiden en Kampen. Incassobureau Intercash is gevestigd aan de Vloeddijk gelegen aan de mooie stadsgracht de Burgel. IJsselmuiden is door twee bruggen met Kampen verbonden. Intercash help veel bedrijven in IJsselmuiden en Kampen met het innen van hun vorderingen. Wij innen uw onbetaalde facturen op een snelle manier. Onze incassojuristen zijn gespecialiseerd in het innen van vordering. Incassobureau Intercash IJsselmuiden weerlegt elk argument van uw debiteur om niet te betalen. Smoesjes worden direct naar het rijk der fabelen verwezen. Problemen worden snel opgelost. De incassojuristen van Intercash zijn gericht op snelle betaling. Uw wilt immers snel over uw geld beschikken.

incassobureau ijsselmuiden

No cure, No pay Incassobureau IJsselmuiden nodig?

Incassobureau IJsselmuiden werkt volgens het no cure, no pay systeem. De kosten komen voor rekening van uw debiteur. Dat is wettelijk geregeld. De incassojuristen van Intercash innen uw facturen met rente en incassokosten. Het factuurbedrag en de rente is voor u. Daar heeft u immers recht op. Intercash incassobureau IJsselmuiden en Kampen doet er alles aan om uw vordering buiten de rechter om betaald te krijgen. U zit niet te wachten op dure procedures.

Bij incassobureau Intercash weet u precies wie contact met uw klant heeft.

Komt het op een procedure aan dan heeft u meestal geen dure advocaat nodig. Onze incassojurist Johan Tukker is academisch geschoold en kan u voor een veel lager tarief dan een advocaat bij staan. Op een praktisch en daadkrachtige werkwijze. Johan Tukker voert uiterste succesvol een proces praktijk bij alle rechtbanken in Nederland. U wilt toch ook kwaliteit maar niet meer betalen dan nodig is?

Wilt u meer informatie? Bel of stuur een mail naar info@intercash.nl

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau IJsselmuiden zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader