Incassobureau inschakelen kosten

Incassobureau inschakelen kosten.

Incassobureau inschakelen kosten is waar u op zocht. U vraagt u af wat moet een incassobureau inschakelen kosten? In principe mag een incassotraject u niets kosten en moet het zelfs rente opleveren. Intercash incasso en juristen bestaat al sinds 1983 en heeft al heel wat ondernemer geholpen met hun openstaande facturen.

Een incassobureau inschakelen kost u in principe niets.

Intercash incasso en juristen is van mening dat een incassobureau inschakelen u niets mag kosten. Uw debiteur moet namelijk alle gemaakte incasso kosten betalen. En uw debiteur moet de rente aan u betalen. Dus in principe houd u er zelfs rente aan over! Door op onderstaande knop te klikken knut u meteen uw incasso opdracht indienen. Onze incassojuristen gaan meteen voor u aan de slag!

Een incassobureau inschakelen die goed is.

U zoekt natuurlijk een incassobureau met goede beoordelingen en die uiteraard betrouwbaar is. Dan zit u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash bestaat al sinds 1983 en heeft al veel klanten mogen helpen. Bekijk onze beoordelingen op Trustoo en Google.

Daarom Intercash incassobureau inschakelen zonder kosten.

check   Snelle incasso in binnen en buitenland
check   No cure no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
check   De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check   Gratis eerste lijns juridisch advies door ervaren juristen
check   Wij benaderen uw klant op een respectvolle manier
check   Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
check   Uw dossier 24 uur per dag online inzichtelijk
check   Binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau inschakelen kosten zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader