intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Pay Care incassobureau

Pay Care incassobureau: uw geld laten innen zonder kosten

Pay Care incassobureau

Pay Care incassobureau weet als geen ander hoe vervelend het kan zijn indien uw debiteur na meerdere herinneringen en aanmaningen de factuur niet voldoet. U wilt natuurlijk niet nog een extra kosten kwijt zijn aan een Pay Care incassobureau.

Wij zijn van mening dat het u juist rente moet opleveren en niets mag kosten. Pay Care incassobureau Intercash kan u helpen om uw onbetaalde facturen te innen zonder dat hiervoor kosten in rekening gebracht gaan worden. Wij verhalen de incassokosten via de debiteur. Indien de debiteur de kosten niet voldoet, kunnen wij deze alsnog via de rechtbank afdwingen.

Wat is een Pay Care incassobureau?

Pay Care incassobureau Intercash is een incassobureau gespecialiseerd in het innen van openstaande facturen voor de zakelijke markt.  In tegenstelling tot veel andere incassobureaus, rekent Pay Care incassobureau Intercash geen kosten aan de schuldeiser. De kosten zullen worden verhaald op de schuldenaar, gezien volgens de wet de schuldenaar de incassokosten en wettelijke rente moet betalen. Indien de schuldenaar niet de kosten zal voldoen, kunnen we via de rechtbank alsnog de betaling afdwingen.

 

Daarom Pay Care incassobureau Intercash.

check  Beoordeeld door klanten mer een 9,7
check  Hoog slagingspercentage van 93%
check  Klein persoonlijk team, waardoor er korte lijnen zijn
check  Nieuwste incasso technieken met o.a. WhatsApp
check  U ontvangt de wettelijke rente op uw rekening
check  Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check  Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check  Gratis eerste lijns juridisch advies

De voordelen van Pay Care incassobureau

Het inschakelen van Pay Care incassobureau kan veel voordelen hebben voor uw onderneming. Allereerst bespaart u geld doordat we de kosten op de debiteur verhalen. Ook bespaart het u een hoop tijd en kopzorgen. Intercash neemt de zorgen over van u, zodat u bezig kunt met uw werk wat daadwerkelijk geld oplevert. Wij doen namelijk ons uiterste best om uw vordering zo snel als mogelijk te innen. Soms hebben wij het geld al binnen een half uur binnen van uw debiteur!

U kunt de status van uw incasso dossiers op elk gwenst moment controleren via onze incasso portal, en weet u dus precies hoe het ervoor staat.

 Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw ondernemeing? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Waarom kiezen voor Pay Care incassobureau?

Kiezen voor Pay Care incassobureu is een slimme beslissing voor uw onderneming. U kunt uw openstaande facturen terugkrijgen zonder extra kosten voor uw onderneming. Het moet u zelfs wettelijke rente opleveren.

U hoeft zich niet meer druk te maken over de openstaande facturen welke niet worden voldaan. Deze last nemen wij van u over om alsnog buiten de rechter om de betaling te innen.

Wat klanten zeggen over Pay Care incassobureau Intercash.

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.
Gratis incassobureau Intercash