intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobureau Gelderland

Incassobureau Gelderland.

Incassobureau Gelderland is waar u op heeft gezocht, en u bent bij ons op de website terecht gekomen. Een goede keus! Intercash incasso en juristen is gevestigd in Kampen en heeft klanten vanuit heel Nederland. Incassobureau Gelderland maakt gebruik van de aller nieuwste technieken om uw geld zo snel mogelijk te innen. Ook doen wij vele zaken met bedrijven uit Ede, Nunspeet, Harderwijk en nog veel meer plaatsen in Gelderland. Gebruik onderstaande knop om uw incasso opdracht aan ons over te dragen.

Daarom incassobureau Gelderland.

check  Snelle incasso in binnen en buitenland volgens uw wensen
check  Uniek eigen incassosysteem met o.a. sms, Whatsapp en betaalverzoeken
check  De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check  Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
check  Wij benaderen uw klant respectvol
check  Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
check  Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
check  Binnen een dag na betaling geld op uw rekening

Nu actie van incassobureau Gelderland.

Vandaag uw incasso opdracht indienen voor 16:00 uur is dezelfde werkdag nog actie van onze incassojuristen! Wij doen er alles aan om uw geld zo snel als mogelijk binnen te krijgen. Met een hoog slagingspercentage van 93% kunt u er op vertrouwen dat wij alles op alles zetten voor u.

Wat klanten zeggen over incassobureau Gelderland.

Incassobureau Gelderland hecht veel waarde aan feedback. Zo kunnen wij onze service blijven verbeteren. Wij zijn trots op de waarderingen die wij van onze klanten hebben gekregen. Bekijk onze beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Bekijk deze op platform Trustoo en Google.

Incassobureau Gelderland met de nieuwste incasso methode.

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Snelle betaling met betaalverzoek.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.