Incassobureau Gelderland

Incassobureau Gelderland.

Incassobureau Gelderland is waar u op heeft gezocht, en u bent bij ons op de website terecht gekomen. Een goede keus! Intercash incasso en juristen is gevestigd in Kampen en heeft klanten vanuit heel Nederland. Incassobureau Gelderland maakt gebruik van de aller nieuwste technieken om uw geld zo snel mogelijk te innen. Gebruik onderstaande knop om uw incasso opdracht aan ons over te dragen.

Daarom incassobureau Gelderland.

check  Snelle incasso in binnen en buitenland volgens uw wensen
check  Uniek eigen incassosysteem met o.a. sms, Whatsapp en betaalverzoeken
check  No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
check  De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check  Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
check  Wij benaderen uw klant respectvol
check  Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
check  Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
check  Binnen een dag na betaling geld op uw rekening

No cure No pay incassobureau Gelderland.

Incassobureau Gelderland werkt volgens de No cure no pay methode. Dit wil zeggen dat uw debiteur de gemaakte incassokosten en rente moet vergoeden. Incassobureau Gelderland vind namelijk dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren.

Nu actie van incassobureau Gelderland.

Vandaag uw incasso opdracht indienen voor 16:00 uur is dezelfde werkdag nog actie van onze incassojuristen! Wij doen er alles aan om uw geld zo snel als mogelijk binnen te krijgen. Met een hoog slagingspercentage van 93% kunt u er op vertrouwen dat wij alles op alles zetten voor u.

Wat klanten zeggen over incassobureau Gelderland.

Incassobureau Gelderland hecht veel waarde aan feedback. Zo kunnen wij onze service blijven verbeteren. Wij zijn trots op de waarderingen die wij van onze klanten hebben gekregen. Bekijk onze beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Bekijk deze op platform Trustoo en Google.

Incassobureau Gelderland met de nieuwste incasso methode.

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Snelle betaling met betaalverzoek.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau Gelderland zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader