incassobureau gelderland – #1 specialist in ZZP / MKB incasso

Incassobureau Gelderland intercash header

Incassobureau Gelderland

Incassobureau Gelderland is waar u op heeft gezocht, en u bent bij ons op de website terecht gekomen. Een goede keus! Intercash incasso en juristen is gevestigd in Kampen en heeft klanten vanuit heel Nederland. Incassobureau Gelderland maakt gebruik van de aller nieuwste technieken om uw geld zo snel mogelijk te innen. Gebruik onderstaande knop om uw incasso opdracht aan ons over te dragen.

No cure no pay incassobureau Gelderland

Incassobureau Gelderland werkt volgens de No cure no pay methode. Dit wil zeggen dat uw debiteur de gemaakte incassokosten en rente moet vergoeden. Incassobureau Gelderland vind namelijk dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren.

Nu actie van incassobureau Gelderland

Vandaag uw incasso opdracht indienen voor 16:00 uur is dezelfde werkdag nog actie van onze incassojuristen! Wij doen er alles aan om uw geld zo snel als mogelijk binnen te krijgen. Met een hoog slagingspercentage van 93% kunt u er op vertrouwen dat wij alles op alles zetten voor u.

Daarom incassobureau Gelderland

● Snelle incasso in binnen en buitenland volgens uw wensen
Uniek eigen incassosysteem met o.a. sms, Whatsapp en betaalverzoeken
● No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
● De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
● Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
● Wij benaderen uw klant respectvol
● Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
● Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
● Binnen een week na betaling geld op uw rekening

Incassobureau Gelderland intercash logo

Incassobureau Gelderland met de nieuwste incasso methode

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Snelle betaling met betaalverzoek

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Wat onze klanten zeggen over incassobureau Gelderland

Incassobureau Gelderland hecht veel waarde aan feedback. Zo kunnen wij onze service blijven verbeteren. Wij zijn trots op de waarderingen die wij van onze klanten hebben gekregen. Klik hier om de beoordelingen van Intercash incassobureau Gelderland te bekijken.

Beoordelingen van Klantenvertellen.nl