Goed incassobureau

Een goed incassobureau voor uw openstaande vorderingen.

U bent op zoek naar een goed incassobureau voor de facturen die u na veel moeite en ergernis maar niet betaald krijgt. Intercash incasso en juristen is een goed incassobureau waar ervaren incassojuristen aan uw dossier werken. Wij onderscheiden ons in het feit dat wij juristen zijn, waardoor wij u van goede juridisch advies kunnen voorzien en eventueel kunnen procederen. Zo kunnen wij bij verweer van de deibiteur meteen goed juridisch onderbouwen waarom ze toch maar beter over kunnen gaan tot betalen.

Aangezien wij werken met een klein team van 3 ervaren juristen houden wij de lijntjes kort. Hierdoor hebben we direct persoonlijk contact met u en uw debiteur zonde belteam.

Een goed incassobureau met het nieuwste incassosysteem.

U wilt uw openstaande vorderingen graag bij een goed incassobureau onderbrengen. Dan zit u bij Intercash incasso en juristen goed. Wij hebben een zelf ontwikkelde incassosysteem welke continu monitort of de debiteur online is op verschillende sociale media platformen. We verzenden via deze platformen zoals WhatsApp en Facebook Chat een bericht naar uw debiteur met een beveiligde betaallink. Hierdoor ontsnapt het niet aan de aandacht bij uw debiteur en wordt er sneller betaald. De meeste vorderingen worden al binnen een paar dagen voldaan.

No cure No pay bij een goed incassobureau.

Bij een goed incassobureau betaalt u in principe niets. Intercash incasso en juristen is dan ook van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren! Helaas komt het wel eens voor dat de debiteur de kosten niet wil betalen. Dan kunt u er voor kiezen om de debiteur via juridische stappen alsnog tot betaling over te laten gaan.

Indien u een incasso opdracht aan onze incassojuristen geeft, gaan wij hier meteen mee aan de slag. Indien de debiteur volledig betaald, kost het u niets. De debiteur betaalt namelijk de incassokosten en u ontvangt de wettelijke rente.

Wat als de debiteur niet betaald?

Indien de debiteur niet betaald, kunnen wij via een gerechtelijke procedure de vordering alsnog binnenhalen. Niet voor niets zijn wij juristen. Een incassomedewerker weet vaak niet veel van juridische kwesties, daarom werken er bij Intercash alleen incassojuristen die u ook juridisch kunnen adviseren en eventueel kunnen procederen.

Indien uw debiteur wel de hoofdsom betaald en niet de incasso kosten en wettelijke rente, dan kunnen wij deze ook via een gerechtelijke procedure afdwingen. Wij hebben al meerdere zaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokost en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie uitspraak die wij gewonnen hebben: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Daarom is Intercash een goed incassobureau.

check   Een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check   Goed incassobureau voor de zakelijke markt
check   No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Incassojuristen die uw dossier behandelen
check   Extra druk bij uw debiteur door ons nieuwe incassosysteem met o.a. Whatsapp
check   Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
check   U ontvangt van ons de wettelijke rente op uw rekening
check   Gratis eerste-lijn juridisch advies van onze juristen
check   24 uur per dag online inzage in uw dossiers
check   Persoonlijke aanpak

Beoordeling van onze klanten.

Intercash incasso en juristen is erg trots op de beoordelingen die we hebben mogen ontvangen van onze klanten. Wij werken met het onafhankelijke beoordelingen platform Trustoo en Google.

Een betrouwbaar en goed incassobureau.

Intercash incasso en juristen is al sinds 1983 een betrouwbaar en goed incassobureau. Klanten vanuit heel Nederland weten ons te vinden. Intercash is gespecialiseerd in incasso’s voor het MKB en de ZZP.

Onze klanten komen uit heel Nederland zoals Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Dronten, Meppel, Arnhem, Deventer en nog veel meer plaatsen.

Dus bent u op zoek naar een goed incassobureau voor uw openstaande vordering? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en of advies.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Goed incassobureau zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader