intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Goed incassobureau

Goed incassobureau voor uw openstaande vorderingen.

U bent op zoek naar een goed incassobureau voor de openstaande facturen die u na veel moeite en ergernis maar niet betaald krijgt. Intercash incasso en juristen is een goed incassobureau waar ervaren incassojuristen aan uw dossier werken. Wij onderscheiden ons in het feit dat wij juristen zijn, waardoor wij u van goede juridisch advies kunnen voorzien en eventueel kunnen procederen. Zo kunnen wij bij verweer van de deibiteur meteen goed juridisch onderbouwen waarom ze toch maar beter over kunnen gaan tot betalen.

Aangezien wij werken met een klein team van 3 ervaren juristen houden wij de lijntjes kort. Hierdoor hebben we direct persoonlijk contact met u en uw debiteur zonde belteam. Dat is wat u mag verwachten van een goed incassobureau!

Een goed incassobureau met het nieuwste incassosysteem.

U wilt uw openstaande vorderingen graag bij een goed incassobureau onderbrengen. Dan zit u bij Intercash incasso en juristen goed. Wij hebben een zelf ontwikkelde incassosysteem welke continu monitort of de debiteur online is op verschillende sociale media platformen. We verzenden via deze platformen zoals WhatsApp en Facebook Chat een bericht naar uw debiteur met een beveiligde betaallink. Hierdoor ontsnapt het niet aan de aandacht bij uw debiteur en wordt er sneller betaald. De meeste vorderingen worden al binnen een paar dagen voldaan.

No cure No pay bij een goed incassobureau.

Bij een goed incassobureau betaalt u in principe niets. Intercash incasso en juristen is dan ook van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren! Helaas komt het wel eens voor dat de debiteur de kosten niet wil betalen. Dan kunt u er voor kiezen om de debiteur via juridische stappen alsnog tot betaling over te laten gaan.

Indien u een incasso opdracht aan onze incassojuristen geeft, gaan wij hier meteen mee aan de slag. Indien de debiteur volledig betaald, kost het u niets. De debiteur betaalt namelijk de incassokosten en u ontvangt de wettelijke rente.

Wat als de debiteur niet betaald?

Indien de debiteur niet betaald, kunnen wij via een gerechtelijke procedure de vordering alsnog binnenhalen. Niet voor niets zijn wij juristen. Een incassomedewerker weet vaak niet veel van juridische kwesties, daarom werken er bij Intercash alleen incassojuristen die u ook juridisch kunnen adviseren en eventueel kunnen procederen.

Indien uw debiteur wel de hoofdsom betaald en niet de incasso kosten en wettelijke rente, dan kunnen wij deze ook via een gerechtelijke procedure afdwingen. Wij hebben al meerdere zaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokost en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie uitspraak die wij gewonnen hebben: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Daarom is Intercash een goed incassobureau.

check  Een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check  Goed incassobureau voor de zakelijke markt
check  No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
check  Incassojuristen die uw dossier behandelen
check  Extra druk bij uw debiteur door ons nieuwe incassosysteem met o.a. Whatsapp
check  Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
check  U ontvangt van ons de wettelijke rente op uw rekening
check  Gratis eerste-lijn juridisch advies van onze juristen
check  24 uur per dag online inzage in uw dossiers
check  Persoonlijke aanpak

Beoordeling van onze klanten.

Intercash incasso en juristen is erg trots op de beoordelingen die we hebben mogen ontvangen van onze klanten. Wij werken met het onafhankelijke beoordelingen platform Trustoo en Google.

Goed incassobureau

Een betrouwbaar en goed incassobureau.

Intercash incasso en juristen is al sinds 1983 een betrouwbaar en goed incassobureau. Klanten vanuit heel Nederland weten ons te vinden. Intercash is gespecialiseerd in incasso’s voor het MKB en de ZZP.

Onze klanten komen uit heel Nederland zoals Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Dronten, Meppel, Arnhem, Deventer en nog veel meer plaatsen.

Dus bent u op zoek naar een goed incassobureau voor uw openstaande vordering? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en of advies.