goed incassobureau

Goed incassobureau header intercash

Een goed incassobureau voor uw openstaande vorderingen

U bent op zoek naar een goed incassobureau voor de facturen die u na veel moeite en ergernis maar niet betaald krijgt. Intercash incasso en juristen is een goed incassobureau waar ervaren incassojuristen aan uw dossier werken. Wij onderscheiden ons in het feit dat wij juristen zijn, waardoor wij u van goede juridisch advies kunnen voorzien en eventueel kunnen procederen.

Een goed incassobureau met het nieuwste incassosysteem

U wilt uw openstaande vorderingen graag bij een goed incassobureau onderbrengen. Dan zit u bij Intercash incasso en juristen goed. Wij hebben een zelf ontwikkelde incassosysteem welke uw debiteur monitort of de debiteur online is op verschillende sociale media platformen. We verzenden via deze platformen zoals Whatsapp en Facebook Chat een bericht naar uw debiteur met een beveiligde betaallink. Hierdoor ontsnapt het niet aan de aandacht bij uw debiteur en wordt er sneller betaald.

No cure no pay bij een goed incassobureau

Bij een goed incassobureau betaalt u in principe niets. Intercash incasso en juristen is dan ook van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren!

Indien u een incasso opdracht aan onze incassojuristen geeft, gaan wij hier meteen mee aan de slag. Indien de debiteur volledig betaald, kost het u niets. De debiteur betaalt namelijk de incassokosten en u ontvangt de wettelijke rente.

Wat als de debiteur niet betaald?

Indien de debiteur niet betaald, kunnen wij via een gerechtelijke procedure de vordering alsnog binnenhalen. Niet voor niets zijn wij juristen. Een incassomedewerker weet vaak niet veel van juridische kwesties, daarom werken er bij Intercash alleen incassojuristen die u ook juridisch kunnen adviseren en eventueel kunnen procederen.

Indien uw debiteur wel de hoofdsom betaald en niet de incasso kosten en wettelijke rente, dan kunnen wij deze ook via een gerechtelijke procedure afdwingen. Wij hebben al meerdere zaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokost en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie uitspraak die wij gewonnen hebben: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Daarom is Intercash een goed incassobureau

  • Een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
  • No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
  • Incassojuristen die uw dossier behandelen
  • Extra druk bij uw debiteur door ons nieuwe incassosysteem met o.a. Whatsapp
  • Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
  • U ontvangt van ons de wettelijke rente op uw rekening
  • Gratis eerste-lijn juridisch advies van onze juristen
  • 24 uur per dan online inzage in uw dossiers
  • Persoonlijke aanpak

Een betrouwbaar en goed incassobureau

Intercash incasso en juristen is al sinds 1983 een betrouwbaar en goed incassobureau. Klanten vanuit heel Nederland weten ons te vinden.

Onze klanten komen zowel uit Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Dronten, Meppel, Arnhem, Zupthen, Deventer en nog veel meer plaatsen.

Beoordelingen Intercash incasso en juristen

Wij zijn trots op het cijfer wat onze klanten ons geven. Intercash incasso en juristen is aangesloten bij Klantenvertellen. Klantenvertellen is een onafhankelijke beoordelingen platform.