Incassobureau Noord Brabant

Incassobureau Noord Brabant – Snelste incassobureau van Noord Brabant.

Incassobureau Noord Brabant int zeer snel uw geld met ons eigen unieke incassosysteem. Met een hoog slaginspercentage van 93% weet u bijna zeker dat onze incasso juristen uw vordering succesvol innen.

Indien uw incasso opdracht bij ons binnen komt, gaat de incasso jurist van incassobureau Noord Brabant binnen een uur over tot actie. De incassojurist maakt een dossier aan in ons unieke incassosysteem en verstuurd meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde betaalverzoek.

Incassobureau Noord Brabant heeft vanaf dag 1 meteen contact met uw debiteur.

Ons eigen unieke incassosysteem van incassobureau Noord Brabant monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, nemen wij meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al voldaan binnen een week!

14 dagen brief versturen via incassobureau Noord Brabant.

Een 14 dagen brief laten verzenden door incassobureau Noord Brabant? Incassobureau Noord Brabant verzend dagelijk vele 14 dagen brieven voor klanten naar de debiteuren.

Met onze 14 dagen brief geeft u de klant de laatste kans om vrijwillig te gaan betalen zonder dat er incassokosten en of rente gerkent wordt. Met een 14 dagen brief die uit naam van incassobureau Noord Brabant verzonden wordt, komt uw klantrelatie niet onder een al te hoge druk te staan.

Debiteur betaalt niet na 14 dagen brief, wat nu?

Indien de debiteur na het gestelde termijn in de 14 dagen brief niet heeft betaald, is het tijd om een incassotraject te gaan starten. Wij gaan binnen een uur voor u aan de slag om het dossier aan te maken in ons unieke incassosysteem.

We versturen meteen een brief, mail, Whatsapp en sms naar uw debiteur met een betaalverzoek.

incassobureau noord-brabant

Daarom incassobureau Noord Brabant.

check  Snelste incasso van Nederland
check  Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check  Uw dossier behandeld door ervaren incasso juristen
check  Uniek eigen ontwikkelde incassosysteem met de nieuwste methoden
check  Direct een brief, mail, sms en Whatsapp met betaalverzoek naar uw debiteur
check  Binnen een uur actie van een incasso jurist van incassobureau Noord Brabant
check  Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
check  No cure no pay incassobureau Noord Brabant
check  U ontvangt van ons de rente op uw rekening

Wat klanten zeggen over incassobureau Noord Brabant.

Wij zijn trots wat bedrijven uit Noord Brabant en heel Nederland over ons zeggen. Intercash incassobureau Noord Brabant laat dit daarom ook graag zien op haar website. Bekijk daarom eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo en Google.

No cure No pay incassobureau Noord Brabant.

U bent op zoek naar een no cure no pay incassobureau in Noord Brabant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden namenlijk dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien wij de complete vordering innen betaalt uw debiteur de incassokosten en en wettelijke rente. Wij storten de wettelijke rente over op uw rekening.

De debiteur wil de incassokosten niet betalen.

Indien de debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen, kunnen onze incassojuristen de debiteur er van overtuigen om over te gaan tot betaling.

Incassobureau Noord Brabant Intercash heeft al veel rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie hier onder een uitspraak van de rechter over een zaak die wij hebben aangespannen tegen een debiteur die de incassokosten niet wou betalen:

Uitspraak inzake debiteur die de incassokosten niet wenst te betalen

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau Noord Brabant zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader