intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Specialist in zakelijk incasseren voor de zakelijke markt

Bent u een ondernemer die op zoek is naar een deskundig professioneel incassobureau om te helpen bij het innen van uw openstaande facturen? Heeft u moeite om achterstallige facturen te innen, ondanks herhaaldelijke herinneringen? Zoek niet verder dan Intercash, de vertrouwde experts op het gebied van effectieve en snelle incassoprocedures. Onze ervaren juristen ondernemen direct actie om uw uitstaande facturen succesvol te innen, met behulp van onze unieke no cure no pay aanpak. Wij pakken uw achterstallige facturen snel aan en maken gebruik van onze specialisatie in het innen van uitstaande schulden binnen de zakelijke markt. Vertrouw op Intercash incasso juristen voor snelle en efficiënte oplossingen.

Onze juristen gespecialiceerd in incasso MKB

8000+ zakelijke klanten gingen u voor omdat

check No cure no pay incasso voor de zakelijke markt

check Goed beoordeeld door onze zakelijke klanten

check Direct actie van een jurist

check Incasso specialisten voor de zakelijke markt

check klein persoonlijk team ervaren juristen

check Online uw zakelijke incasso indienen

Waarom incasso zakelijk?

Zakelijk incasso bureau Intercash int onbetaalde facturen voor de zakelijke markt. We weten als geen anders hoe vervelend het kan zijn indien facturen onbetaald blijven. Voor uw bedrijf betekenen openstaande facturen een gevaar voor de cashflow.  Onze juristen zijn gespecialiseerd in het innen van openstaande facturen voor de zakelijke markt.

Incasso zakelijk: pas op voor de incasso cowboys!

Als u op zoek bent op Google naar een incassobureau inschakelen voor uw bedrijf, komt u veel incassobureaus tegen. Maar welk incassobureau moet u inschakelen voor uw zakelijke incasso? Wij willen voorkomen dat u te prooi valt aan de incasso cowboys! 

Helaas komt het vaak voor dat bedrijven een incassobureau inschakelen voor hun zakelijke incasso en achteraf met hoge kosten worden opgezadeld. Daarom wille wij u hier voor waarschuwen en zijn we transparant over onze kosten, werkwijze en wat u kunt verwachten indien u ons inschakelt. 

Wat zijn incasso cowboys? Dit zijn vaak grote incassobureaus waar alleen maar partime studenten en of incasso medewerkers werken zonder enige kennis van het recht. Als in het incasso traject uw debiteur het niet eens is met de vordering, weten deze medewerkers vaak niet hoe het juridisch in elkaar zit. Hierdoor zullen ze u al snel op kosten jagen door uw dossier door te zetten naar een jurist welke een uurtarief handhaaft. Ook komt het voor dat uw dossier al snel geslotenzal worden omdat het zogenaamd oninbaar zou zijn en het incassobureau u de incassokosten laat betalen.

Bij Intercash werken alleen ervaren juristen welke wel kennis hebben van het juridische landschap. Bij verweer weten onze juristen uw debiteur ervan te overtuigen om toch maar beter de vordering te voldoen. Geen verborgen kosten en een eerlijk advies, dat kunt u verwachten van onze juristen. Wij zijn van mening dat als we u goed helpen, u eerder bij ons terug komt.  

Wat zeggen klanten over onze zakelijke incasso aanpak

Intercash incasso en juridisch advies
4.5
Gebaseerd op 65 beoordelingen
powered by Google
Linkbuilding VoordeelLinkbuilding Voordeel
06:29 16 Apr 24
Goede partij om mee samen te werken. Waar een normaal incasso bureau stopt gaan hun door. Ik heb er veel aan gehad in de afgelopen jaren. Vriendelijke nuchtere mensen met een kijk op zaken.
Sandra VijverbergSandra Vijverberg
10:44 28 Mar 24
Mark BakelaarMark Bakelaar
08:13 27 Mar 24
Waar ik gegijzeld werd, want zo voelt het, door een niet betalende relatie, heeft Marc Tukker me weer bevrijd. Met zijn voortvarende aanpak en doortastendheid heeft hij er voor gezorgd dat ik nu deze misselijk makende relatie uit mijn leven kan zetten. Dank je wel Marc dat jullie er zijn. Jullie zijn zo’n enorme steun voor de kleine ondernemer. Want daar waar andere incasso juristen eerst facturen sturen vóór ze aan de slag gaan, pakken jullie gelijk door, zijn transparant en betrokken. Geen fratsen maar gewoon de druk op de ketel. Complimenten!!!
Tessa NicolaiTessa Nicolai
19:10 10 Mar 24
PakiloMediaPakiloMedia
20:20 26 Feb 24
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP'er van onschatbare waarde is.Wat Intercash onderscheidt van andere incassobureaus is hun gerichtheid op kleine ondernemers zoals ZZP'ers en MKB-bedrijven. Vaak worden deze ondernemers over het hoofd gezien door grote incassobureaus, die alleen bereid zijn om te helpen als er een duur pakket wordt afgenomen. Bij Intercash daarentegen wordt elke zaak serieus genomen, ongeacht de omvang. Als ZZP'er of MKB'er met slechts één of twee onbetaalde facturen, voelde ik me echt gehoord en ondersteund door Intercash.Ik raad Intercash ten zeerste aan aan andere ondernemers die te maken hebben met onbetaalde facturen. Hun professionaliteit, toewijding en efficiëntie maken hen de ideale partner in het innen van openstaande vorderingen!
Dennie OllieDennie Ollie
21:18 19 Feb 24
Vakmensen die zeer betrokken zijn en alles hebben gedaan om onze casus tot een goed eind te brengen. Bedankt!
Kelly VeraartKelly Veraart
08:17 12 Feb 24
Geweldig, heel goed geholpen. Alles mooi afgerond
Beau RiemensBeau Riemens
21:04 01 Feb 24
Al jaren een goede partner voor mijn bedrijf om de openstaande facturen te innen. Je merkt aan alles de passie van hun vak
Christian HijlkemaChristian Hijlkema
19:14 01 Feb 24
Een aanrader. Goed en kundig geholpen
Maria JagerMaria Jager
19:17 31 Jan 24
Goed en kundig incassobureau. Binnen 3 dagen al mijn geld binnen. Zeker een aanrader.
T TT T
10:19 26 Jan 24
"Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit incassobureau. Ze hebben me snel en efficiënt geholpen bij het innen van openstaande bedragen van een debiteur. De communicatie verliep soepel en het resultaat was positief. Professioneel en effectief, ik beveel hun diensten ten zeerste aan!"
Petra NordholtPetra Nordholt
13:05 22 Jan 24
Goed geholpen met een succesvol resultaat. Heldere communicatie en overzichtelijk incasseringsproces.
yenfai wongyenfai wong
15:10 20 Dec 23
Absoluut een aanrader, Vakman in zijn vak. Thnx Johan
S NicolasS Nicolas
09:46 14 Dec 23
Richard van KempenRichard van Kempen
09:57 12 Dec 23
Directe actie en resultaat in zeer korte tijd, prima communicatie
Leo UffelsLeo Uffels
20:58 11 Nov 23
Eindelijk een incassobureau zonder poeha, geen abonnement kosten. Gewoon incasseren en een percentage voor het werk wat uiteraard ook wordt verhaald. Dus geen bijkomende kosten.
bea Schreursbea Schreurs
20:43 18 Oct 23
Goed incassobureau. Duidelijke uitleg, direct handelen. Zeker een aanrader.
edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Info Riezebos VerhuurInfo Riezebos Verhuur
17:56 11 Jul 23
Er wordt eerlijk meegedacht, en geen valse beloftes.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader

Zakelijke incasso op no pay no cure basis

Als ondernemer wilt u voor het inschakelen van een incassobureau natuurlijk niet nog meer geld kwijt zijn naast uw onbetaalde facturen. Intercash werkt voor de zakelijke incasso opdrachten volgens de no cure no pay methode. We verhalen dus de kosten op de debiteur. Uw debiteur is immers de veroorzaker van het feit dat u een zakelijk incasso bureau moet inschakelen om uw facturen betaald te krijgen.

Intercash werkt zonder abonnementen, waardoor u nergens aan vast zit! Dus geen extra kosten voor uw bedrijf. Heeft u een abonnement bij een ander incasso bedrijf? Geen probleem! U kunt ons eenmalig inschakelen voor uw zakelijke incasso.

Johan Tukker

Johan Tukker

Jurist

Marc Tukker

Marc Tukker

Jurist

Chris van der Wekken

Chris van der Wekken

Jurist

Vragen over het zakelijke incasso traject? Onze juristen staan u graag te woord!

Heeft u een vraag over het inschakelen van een incassobureau voor uw zakelijke incasso? Of heeft u een andere vraag? Onze juristen staan u graag te woord om u verder te helpen!

Bel ons op telefoonummer: 038 – 332 63 09

check 1 Direct een jurist met kennis van zaken aan de lijn

check 1 Gratis juridisch advies over uw zakelijke incasso case

check 1 Op werkdagen van 9:00 – 17:30 bereikbaar

check 1 Gratis voor vragen en advies over zakelijke incasso vorderingen