intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobedrijf inschakelen

Incassobedrijf inschakelen en meteen actie

U heeft facturen die maar niet betaald worden door uw klant en wilt een incassobedrijf inschakelen. Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash int al openstaande facturen sinds 1983 met veel succes. Ons slagingspercentage is 93%, dus u kunt er van uit gaan dat wij bijna altijd uw openstaande facturen kunnen innen.

Vandaag nog actie met uw incasso opdracht

Indien u op werkdagen voor 16:00 uur een incasso opdracht bij ons indient, gaan onze incasso juristen dezelfde werkdag nog over tot actie. Een incasso opdracht kunt u eenvoudig en snel online indienen via onderstaande button.

Daarom Intercash incassobedrijf inschakelen.

U wilt zo snel mogelijk uw geld en een incassobedrijf inschakelen. Dan is Intercash incasso en juristen een goede keuze!

check  Snelle incasso in binnen en buitenland
check  No cure no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
check  De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check  Gratis eerste lijns juridisch advies door ervaren juristen
check  Wij benaderen uw klant op een respectvolle manier
check  Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
check  Uw dossier 24 uur per dag online inzichtelijk
check  Binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening

Pre incasso bij incassobedrijf Intercash.

Intercash incassobedrijf kan een pre incasso brief sturen naar uw debiteur. Dit is een brief waarin wij namens ons incassobedrijf uw debiteur verzoeken om nog te betalen voordat de incasso kosten in rekening gebracht gaan worden. Dus een allerlaatste waarschuwing.

Vaak al snel resultaat zonder kosten.

Doordat we als Intercash incassobedrijf een pre incasso brief sturen word er vaak al betaald. Hierdoor scheelt het enorm in kosten en heeft u meteen geld van uw debiteur.

#1 incassobureau No cure No pay.

Intercash incasso en juristen heeft een slagingspercentage van maar liefst 93% en daar zijn wij trots op! U kunt er dus bijna altijd vanuit gaan dat wij u vordering binnen zullen halen. Onze incassojuristen zijn zeer gedreven en doen hun uiterste best om uw geld zo snel mogelijk binnen te halen.

Uniek incasso systeem.

Intercash incasso en juristen is een bedrijf dat met zijn tijd meegaat. Wij hebben een uniek incasso systeem waarmee wij uw debiteur via de nieuwste technieken kunnen benaderen. Zo sturen wij betaalverzoeken via mail, sms, en whatsapp. Hierdoor betaalt uw debiteur sneller en kan uw debiteur met een klik op de knop betalen.

Een incassobedrijf inschakelen met de beste beoordelingen.

Als u een incassobedrijf wilt inschakelen dan wilt u een goed en betrouwbaar incassobedrijf. Intercash incasso en juristen staat voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn trots op de beoordelingen van onze klanten. Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.