Incassobedrijf inschakelen

incassobedrijf intercash header

Incassobedrijf inschakelen en meteen actie

U heeft facturen die maar niet betaald worden door uw klant en wilt een incassobedrijf inschakelen. Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash int al openstaande facturen sinds 1983 met veel succes. Ons slagingspercentage is 93%, dus u kunt er van uit gaan dat wij bijna altijd uw openstaande facturen kunnen innen.

Vandaag nog actie met uw incasso opdracht

Indien u op werkdagen voor 16:00 uur een incasso opdracht bij ons indient, gaan onze incasso juristen dezelfde werkdag nog over tot actie. Een incasso opdracht kunt u eenvoudig en snel online indienen via onderstaande button.

Daarom Intercash incassobedrijf inschakelen

U wilt zo snel mogelijk uw geld en een incassobedrijf inschakelen. Dan is Intercash incasso en juristen een goede keuze!

Snelle incasso in binnen en buitenland
No cure no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
● De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
● Gratis eerste lijns juridisch advies door ervaren jurist Johan Tukker
● Wij benaderen uw klant op een respectvolle manier
● Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
● Uw dossier 24 uur per dag online inzichtelijk
Binnen een week na betaling uw geld op uw rekening

Een incassobedrijf inschakelen met de beste beoordelingen

Als u een incassobedrijf wilt inschakelen dan wilt u een goed en betrouwbaar incassobedrijf. Intercash incasso en juristen staat voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn trots op de beoordelingen van onze klanten. Klik op onderstaande afbeelding om alle beoordelingen van onze klanten te zien via klantenvertellen.

Klanten geven Intercash een

incassobureau inschakelen beoordelingen

Pre incasso bij incassobedrijf Intercash

Intercash incassobedrijf kan een pre incasso brief sturen naar uw debiteur. Dit is een brief waarin wij namens ons incassobedrijf uw debiteur verzoeken om nog te betalen voordat de incasso kosten in rekening gebracht gaan worden. Dus een allerlaatste waarschuwing.

Vaak al snel resultaat zonder kosten

Doordat we als Intercash incassobedrijf een pre incasso brief sturen word er vaak al betaald. Hierdoor scheelt het enorm in kosten en heeft u meteen geld van uw debiteur.