Incassobedrijf inschakelen

Incassobedrijf inschakelen en meteen actie.

U heeft facturen die maar niet betaald worden door uw klant en wilt een incassobedrijf inschakelen. Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash int al openstaande facturen sinds 1983 met veel succes. Ons slagingspercentage is 93%, dus u kunt er van uit gaan dat wij bijna altijd uw openstaande facturen kunnen innen.

Vandaag nog actie met uw incasso opdracht.

Indien u op werkdagen voor 16:00 uur een incasso opdracht bij ons indient, gaan onze incasso juristen dezelfde werkdag nog over tot actie. Een incasso opdracht kunt u eenvoudig en snel online indienen via onderstaande button.

Daarom Intercash incassobedrijf inschakelen.

U wilt zo snel mogelijk uw geld en een incassobedrijf inschakelen. Dan is Intercash incasso en juristen een goede keuze!

check   Snelle incasso in binnen en buitenland
check   No cure no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
check   De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check   Gratis eerste lijns juridisch advies door ervaren juristen
check   Wij benaderen uw klant op een respectvolle manier
check   Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
check   Uw dossier 24 uur per dag online inzichtelijk
check   Binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening

Pre incasso bij incassobedrijf Intercash.

Intercash incassobedrijf kan een pre incasso brief sturen naar uw debiteur. Dit is een brief waarin wij namens ons incassobedrijf uw debiteur verzoeken om nog te betalen voordat de incasso kosten in rekening gebracht gaan worden. Dus een allerlaatste waarschuwing.

Vaak al snel resultaat zonder kosten.

Doordat we als Intercash incassobedrijf een pre incasso brief sturen word er vaak al betaald. Hierdoor scheelt het enorm in kosten en heeft u meteen geld van uw debiteur.

#1 incassobureau No cure No pay.

Intercash incasso en juristen heeft een slagingspercentage van maar liefst 93% en daar zijn wij trots op! U kunt er dus bijna altijd vanuit gaan dat wij u vordering binnen zullen halen. Onze incassojuristen zijn zeer gedreven en doen hun uiterste best om uw geld zo snel mogelijk binnen te halen.

Uniek incasso systeem.

Intercash incasso en juristen is een bedrijf dat met zijn tijd meegaat. Wij hebben een uniek incasso systeem waarmee wij uw debiteur via de nieuwste technieken kunnen benaderen. Zo sturen wij betaalverzoeken via mail, sms, en whatsapp. Hierdoor betaalt uw debiteur sneller en kan uw debiteur met een klik op de knop betalen.

Een incassobedrijf inschakelen met de beste beoordelingen.

Als u een incassobedrijf wilt inschakelen dan wilt u een goed en betrouwbaar incassobedrijf. Intercash incasso en juristen staat voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn trots op de beoordelingen van onze klanten. Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobedrijf zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader