Incassobureau Drenthe

Incassobureau Drenthe intercash header

Incassobureau Drenthe die snel uw geld int

U bent op zoek naar een incassobureau Drenthe voor uw openstaande facturen? Na veel inspanning en ergernis betaalt uw klant de facturen nog steeds niet, dan is het tijd o het uit handen te geven aan de incassojuristen van Intercash Incassobureau Drenthe. De incassojuristen van Incassobureau Drenthe innen snel uw openstaande vordering.

Klanten vanuit de gehele provincie Drente zoals uit Assen, Hoogeveen, Coevorden, Meppel, Emmen en nog veel meer plaatsen weten Intercash incasso en juristen te vinden.  Met een slagingspercentage van maar liefst 93% innen wij bijna altijd uw vordering bij de debiteur.

Uw dossier behandelt door een incasso jurist

Bij incassobureau Drenthe behandelen incassojuristen uw dossier. Bij veel incassobureau’s worden uw dossier behandeld door incassomedewerkers welke vaak geen juridische kennis hebben. Bij incassobureau Drenthe werken juristen welke u juridisch advies kunnen geven en eventueel kunnen procederen.

Incassobureau Drenthe werkt met ons eigen nieuwste incassosysteem

Bijna alle incassobureaus sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau uit Drenthe verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash incassobureau Drenthe een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Daarom incassobureau Drenthe

  • Een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
  • No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
  • Incassojuristen die uw dossier behandelen
  • Extra druk bij uw debiteur door ons nieuwe incassosysteem met o.a. Whatsapp
  • Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
  • U ontvangt van ons de wettelijke rente op uw rekening
  • Gratis eerste lijn juridisch advies
  • 24 uur per dan online inzage in uw dossiers
  • Persoonlijke aanpak

incassobureau Drenthe incasso jurist Johan Tukker

No cure no pay bij incassobureau Drenthe

Intercash Incasso en juristen zijn van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en juist rente moet opleveren. Wij verhalen de kosten van de incassokosten en wettelijke rente op uw debiteur. Indien een debiteur de incassokosten en en wettelijke rente niet betaalt kunnen onze juristen eventueel procederen om uw incassokosten en rente te innen. Intercash heeft al vele zaken gewonnen om de incasso en rente te vorderen. Zie onderstaande link:

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Klanten beoordelen ons met een: