Beste Incassobureau Drenthe

Incassobureau Drenthe die snel uw geld int.

U bent op zoek naar een incassobureau Drenthe voor uw openstaande facturen? Na veel inspanning en ergernis betaalt uw klant de facturen nog steeds niet, dan is het tijd o het uit handen te geven aan de incassojuristen van Intercash Incassobureau Drenthe. De incassojuristen van Incassobureau Drenthe innen snel uw openstaande vordering.

Klanten vanuit de gehele provincie Drente zoals uit Assen, Hoogeveen, Coevorden, Meppel, Emmen en nog veel meer plaatsen weten Intercash incasso en juristen te vinden.  Met een slagingspercentage van maar liefst 93% innen wij bijna altijd uw vordering bij de debiteur.

Uw dossier behandelt door een incasso jurist.

Bij incassobureau Drenthe behandelen incassojuristen uw dossier. Bij veel incassobureau’s worden uw dossier behandeld door incassomedewerkers welke vaak geen juridische kennis hebben. Bij incassobureau Drenthe werken juristen welke u juridisch advies kunnen geven en eventueel kunnen procederen.

Incassobureau Drenthe werkt met ons eigen nieuwste incassosysteem.

Bijna alle incassobureaus sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau uit Drenthe verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash incassobureau Drenthe een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Daarom incassobureau Drenthe.

check  Een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check   No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
check  Incassojuristen die uw dossier behandelen
check  Extra druk bij uw debiteur door ons nieuwe incassosysteem met o.a. Whatsapp
check  Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
check  U ontvangt van ons de wettelijke rente op uw rekening
check  Gratis eerste lijn juridisch advies
check  24 uur per dan online inzage in uw dossiers
 Persoonlijke aanpak

incassobureau drenthe

No cure No pay bij incassobureau Drenthe.

Intercash Incasso en juristen zijn van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en juist rente moet opleveren. Wij verhalen de kosten van de incassokosten en wettelijke rente op uw debiteur. Indien een debiteur de incassokosten en en wettelijke rente niet betaalt kunnen onze juristen eventueel procederen om uw incassokosten en rente te innen. Intercash heeft al vele zaken gewonnen om de incasso en rente te vorderen. Zie onderstaande link:

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Wat klanten zeggen over incassobureau Drenthe.

Wij zijn trots wat bedrijven uit Drenthe en heel Nederland over ons zeggen. Intercash incassobureau Drenthe laat dit daarom ook graag zien op haar website. Bekijk daarom eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo en Google.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau Drenthe zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader