intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobureau Harderwijk

Incassobureau in Harderwijk die uw vordering int.

Zoekt u een incassobureau Harderwijk dat gespecialiseerd is in het innen vorderingen? Intercash incasso en juristen staat al sinds 1983 bedrijven in Harderwijk en vele andere bedrijven in Nederland bij in het innen onbetaalde facturen. Wij zijn gespecialiseerd in het innen van openstaande rekeningen bij debiteuren. Intercash incassobureau Harderwijk zorgt dat uw banksaldo groeit en uw debiteurensaldo daalt. De incassojuristen van Intercash benaderen uw klant respectvol, gericht op snelle betaling. Onze juristen kunnen elk argument om niet te betalen weg nemen. De werkwijze van ons incassobureau is gericht op het innen van openstaande vorderingen buiten de rechter om. Indien uw debiteur niet vrijwillig betaalt kunnen onze gespecialiseerde incassojuristen over gaan tot dagvaarden, beslag leggen of het faillissement aanvragen als uiterste drukmiddel.

Hoog slagingspercentage 93%

Intercash incasso en juristen doen altijd hun uiterste best om uw openstaande vordering zo snel mogelijk te innen. Door onze persoonlijke en daadkrachtige manier van werken behalen wij een slagingspercentage van maar liefst 93%. Dus waar wacht u op? Dien uw incasso opdracht vandaag nog in en wij gaan meteen tot actie over!

Daarom kiest u voor Intercash Incassobureau Harderwijk.

check  Snelle incasso in binnen en buitenland volgens uw wensen
check  De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check  Gratis eerste lijns juridisch advies door ervaren juristen
check  Veel tevreden klanten uit heel Nederland
check  Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
check  Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
check  Binnen een dag na betaling geld op uw rekening

incassobureau harderwijk

Snel uw geld via incassobureau Harderwijk.

Bent u het wachten meer dan zat en kunt u het geld van uw debiteur goed gebruiken? Dan wordt het tijd om de incassojuristen van Intercash incasso en juristen in te schakelen. Indien u ons vandaag opdracht geeft openstaande rekeningen te innen, zoeken wij de zelfde dag nog contact met uw debiteur. Onze werkwijze is gericht op snelle betaling. Eventuele klachten worden beoordeeld en weerlegd om elk argument om niet te betalen weg te nemen. Intercash int succesvol vol diverse bedrijven in Harderwijk, sinds 1983. Als uw debiteur betaalt, ontvangt u het factuurbedrag en de rente binnen een week op uw rekening.

Wat klanten zeggen over Intercash incassobureau Harderwijk.

Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.

Wat zijn de kosten

Kunnen wij uw geld niet innen? Dan betaalt u niets! Dat noemen wij kosteloze incasso. Uw debiteur is aansprakelijk voor betaling van uw factuur, de gemaakte incassokosten en de rente. Indien vrijwillige betaling uit blijft kunnen wij het via de rechter afdwingen. Intercash wil u niet met de kosten achter laten!

Wilt u dat wij direct tot actie over gaan? Bel met de incassojuristen van Intercash incassobureau of mail naar info@intercash.nl. Via onze site kunt ons direct opdracht geven uw onbetaald facturen te innen. Indien u uw incasso opdracht voor 16:00 uur instuurt, ondernemen we dezelfde dag nog actie.