Incassobureau Harderwijk

Incassobureau in Harderwijk die uw vordering int.

Zoekt u een incassobureau Harderwijk dat gespecialiseerd is in het innen vorderingen? Intercash incasso en juristen staat al sinds 1983 bedrijven in Harderwijk en vele andere bedrijven in Nederland bij in het innen onbetaalde facturen. Wij zijn gespecialiseerd in het innen van openstaande rekeningen bij debiteuren. Intercash incassobureau Harderwijk zorgt dat uw banksaldo groeit en uw debiteurensaldo daalt. De incassojuristen van Intercash benaderen uw klant respectvol, gericht op snelle betaling. Onze juristen kunnen elk argument om niet te betalen weg nemen. De werkwijze van ons incassobureau is gericht op het innen van openstaande vorderingen buiten de rechter om. Indien uw debiteur niet vrijwillig betaalt kunnen onze gespecialiseerde incassojuristen over gaan tot dagvaarden, beslag leggen of het faillissement aanvragen als uiterste drukmiddel.

Hoog slagingspercentage 93%

Intercash incasso en juristen doen altijd hun uiterste best om uw openstaande vordering zo snel mogelijk te innen. Door onze persoonlijke en daadkrachtige manier van werken behalen wij een slagingspercentage van maar liefst 93%. Dus waar wacht u op? Dien uw incasso opdracht vandaag nog in en wij gaan meteen tot actie over!

Daarom kiest u voor Intercash Incassobureau Harderwijk.

check   Snelle incasso in binnen en buitenland volgens uw wensen
check  No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
check  De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check  Gratis eerste lijns juridisch advies door ervaren juristen
check  Veel tevreden klanten uit heel Nederland
check  Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
check  Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
check  Binnen een dag na betaling geld op uw rekening

incassobureau harderwijk

Snel uw geld via incassobureau Harderwijk.

Bent u het wachten meer dan zat en kunt u het geld van uw debiteur goed gebruiken? Dan wordt het tijd om de incassojuristen van Intercash incasso en juristen in te schakelen. Indien u ons vandaag opdracht geeft openstaande rekeningen te innen, zoeken wij de zelfde dag nog contact met uw debiteur. Onze werkwijze is gericht op snelle betaling. Eventuele klachten worden beoordeeld en weerlegd om elk argument om niet te betalen weg te nemen. Intercash int succesvol vol diverse bedrijven in Harderwijk, sinds 1983. Als uw debiteur betaalt, ontvangt u het factuurbedrag en de rente binnen een week op uw rekening.

Wat klanten zeggen over Intercash incassobureau Harderwijk.

Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.

Wat kost een incassobureau? No cure No pay incasso.

Kunnen wij uw geld niet innen? Dan betaalt u niets! Dat noemen wij No cure, no pay. Uw debiteur is aansprakelijk voor betaling van uw factuur, de gemaakte incassokosten en de rente. Indien vrijwillige betaling uit blijft kunnen wij het via de rechter afdwingen. Intercash wil u niet met de kosten achter laten!

Wilt u dat wij direct tot actie over gaan? Bel met de incassojuristen van Intercash incassobureau of mail naar info@intercash.nl. Via onze site kunt ons direct opdracht geven uw onbetaald facturen te innen. Indien u uw incasso opdracht voor 16:00 uur instuurt, ondernemen we dezelfde dag nog actie.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau Harderwijk zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader