Incassobureau Harderwijk

Zoekt u een incassobureau in Harderwijk dat gespecialiseerd is in het innen vorderingen? Intercash incasso en juristen staat al sinds 1983 bedrijven in Harderwijk bij in het innen onbetaalde facturen. Wij zijn gespecialiseerd in het innen van openstaande rekeningen bij debiteuren. Intercash zorgt dat uw banksaldo groeit en uw debiteurensaldo daalt. De incassojuristen van Intercash benaderen uw klant respectvol, gericht op snelle betaling. Onze juristen kunnen elk argument om niet te betalen weg nemen. De werkwijze van ons incassobureau is gericht op het innen van openstaande vorderingen buiten de rechter om. Indien uw debiteur niet vrijwillig betaalt kunnen onze gespecialiseerde incassojuristen over gaan tot dagvaarden, beslag leggen of het faillissement aanvragen als uiterste drukmiddel.

Snel uw geld via incassobureau Harderwijk.

Bent u het wachten meer dan zat en kunt u het geld van uw debiteur goed gebruiken? Dan wordt het tijd om de incassojuristen van Intercash incasso en juristen in te schakelen. Indien u ons vandaag opdracht geeft openstaande rekeningen te innen, zoeken wij de zelfde dag nog contact met uw debiteur. Onze werkwijze is gericht op snelle betaling. Eventuele klachten worden beoordeeld en weerlegd om elk argument om niet te betalen weg te nemen. Intercash int succesvol vol diverse bedrijven in Harderwijk, sinds 1983. Als uw debiteur betaalt, ontvangt u het factuurbedrag en de rente binnen een week op uw rekening.

Uw debiteur betaalt de incassokosten.

Dat noemen wij no cure, no pay. Uw debiteur is aansprakelijk voor betaling van uw factuur, de incassokosten en de rente. Indien vrijwillige betaling uit blijft kunnen wij het via de rechter afdwingen. Intercash wil u niet met de kosten achter laten!

Wilt u dat wij direct tot actie over gaan? Bel met de incassojuristen van Intercash incassobureau 038-3326309 of mail naar info@intercash.nl. Via onze site www.intercash.nl kunt ons direct opdracht geven uw onbetaald facturen te innen.