Incassobureau Zwartsluis

Incassobureau Zwartsluis die snel uw geld int.

Incassobureau Zwartsluis is al sinds 1983 actief en heeft al veel ondernemers uit Zwartsluis en heel Nederland geholpen. Met een hoog slagingspercentage van maar liefst 93% bent u er bijna zeker van dat Intercash incassobureau Zwartsluis uw geld int. Intercash incassobureau Zwartsluis is van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren.

Incassojuristen van Incassobureau Zwartsluis.

Intercash incassobureau Zwartsluis onderscheid zich omdat uw dossiers alleen worden behandeld door incassojuristen. Daarom kunnen wij u meer bieden dan een normaal incassobureau. U kunt bij Intercash incassobureau Zwartsluis terecht voor incasso, juridisch advies en we kunnen procederen voor u.

Incassobureau Zwartsluis werkt met het nieuwste incassosysteem.

De meeste incassobureaus sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash incassobureau Zwartsluis een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Snelle betaling met betaalverzoek.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt een jurist van Intercash daarvan een melding waarna de jruist meteen contact opneemt met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.
incassobureau zwartsluis

Daarom incassobureau Zwartsluis.

check  Een hoog slagingspercentage van 93%
check  Ervaren juristen werken aan uw dossier
check  No cure no pay incasso*
check  Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente*
check  U ontvangt de wettelijke rente
check  Ervaren incassojuristen behandelen uw dossier
check  Gratis eerste-lijn juridisch advies
check  Incasso 2.0
check  Snelle incasso in binnen en buitenland
check  24 uur per dag online inzage in uw dossiers

Wat klanten zeggen over Intercash incassobureau Zwartsluis.

Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau Zwartsluis zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader