intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobureau Limburg

Incassobureau Limburg – Snelste en beste incassobureau van Limburg.

Incassobureau Limburg int snel uw geld met ons eigen uniek ontwikkelde incassosysteem. Met een hoog slaginspercentage van maar lieft 93% weet u bijna zeker dat onze incasso juristen uw vordering succesvol innen.

Indien er een incasso opdracht bij ons binnen komt, gaat de incasso jurist van incassobureau Limburg binnen een uur voor u aan de slag. De incassojurist maakt een dossier aan in ons unieke incassosysteem en verzend meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde betaalverzoek.

Incassobureau Limburg – Vanaf dag 1 meteen contact met uw debiteur.

Ons eigen unieke incassosysteem van incassobureau Limburg monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, nemen wij meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al voldaan binnen een week!

incassobureau limburg

No cure No pay incassobureau in Limburg.

U bent op zoek naar een no cure no pay incassobureau Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden namenlijk dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien wij de complete vordering innen betaalt uw debiteur de incassokosten en en wettelijke rente. Wij storten de wettelijke rente over op uw rekening.

De debiteur wil de incassokosten niet betalen.

Indien de debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen, kunnen onze incassojuristen de debiteur er van overtuigen om over te gaan tot betaling.

Incassobureau Limburg Intercash heeft al veel rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie hier onder een uitspraak van de rechter over een zaak die wij hebben aangespannen tegen een debiteur die de incassokosten niet wou betalen:

Uitspraak inzake debiteur die de incassokosten niet wenst te betalen

Daarom kiest u voor incassobureau Limburg.

check  Snelste incasso van Nederland
check  Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check  Uw dossier behandeld door ervaren incasso juristen
check  Uniek eigen ontwikkelde incassosysteem met de nieuwste methoden
check  Direct een brief, mail, sms en Whatsapp met betaalverzoek naar uw debiteur
check  Binnen een uur actie van een incasso jurist van incassobureau Zeeland
check  Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
check  No cure no pay incassobureau Limburg*
check  U ontvangt van ons de wettelijke rente op uw rekening

Wat klanten zeggen over incassobureau Limburg.

Veel klanten waren op zoek naar een incassobureau in Limburg en zijn bij ons terecht gekomen. Intercash incasso en juristen heeft namelijk een landelijke dekking die veel incasso zaken voor bedrijven uit bijvoorbeeld Apeldoorn, Zwolle, Kampen en veel meer plaatsen uitvoert.

Wij zijn daarom ook erg trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk deze op platform Trustoo en Google.