Incassobureau Limburg

Incassobureau Limburg header intercash incasso

Incassobureau Limburg – Snelste en beste incassobureau van Limburg

Incassobureau Limburg int snel uw geld met ons eigen uniek ontwikkelde incassosysteem. Met een hoog slaginspercentage van maar lieft 93% weet u bijna zeker dat onze incasso juristen uw vordering succesvol innen.

Indien er een incasso opdracht bij ons binnen komt, gaat de incasso jurist van incassobureau Limburg binnen een uur voor u aan de slag. De incassojurist maakt een dossier aan in ons unieke incassosysteem en verzend meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde betaalverzoek.

Incassobureau Limburg – Vanaf dag 1 meteen contact met uw debiteur

Ons eigen unieke incassosysteem van incassobureau Limburg monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, nemen wij meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al voldaan binnen een week!

No cure no pay incassobureau in Limburg

U bent op zoek naar een no cure no pay incassobureau Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden namenlijk dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien wij de complete vordering innen betaalt uw debiteur de incassokosten en en wettelijke rente. Wij storten de wettelijke rente over op uw rekening.

De debiteur wil de incassokosten niet betalen

Indien de debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen, kunnen onze incassojuristen de debiteur er van overtuigen om over te gaan tot betaling.

Incassobureau Limburg Intercash heeft al veel rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie hier onder een uitspraak van de rechter over een zaak die wij hebben aangespannen tegen een debiteur die de incassokosten niet wou betalen:

Uitspraak inzake debiteur die de incassokosten niet wenst te betalen

Daarom kiest u voor incassobureau Limburg

  • Snelste incasso van Nederland
  • Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
  • Uw dossier behandeld door ervaren incasso juristen
  • Uniek eigen ontwikkelde incassosysteem met de nieuwste methoden
  • Direct een brief, mail, sms en Whatsapp met betaalverzoek naar uw debiteur
  • Binnen een uur actie van een incasso jurist van incassobureau Zeeland
  • Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
  • No cure no pay incassobureau Zeeland
  • U ontvangt van ons de rente op uw rekening

incassobureau Limburg beoodeling

14 dagen brief versturen via incassobureau Limburg

Een 14 dagen brief laten verzenden door incassobureau Limburg? Incassobureau Limburg verzend dagelijk vele 14 dagen brieven voor klanten naar de debiteuren.

Met een 14 dagen brief geeft u de klant de laatste kans om vrijwillig te gaan betalen zonder dat er incassokosten en of rente bij komt. Met een 14 dagen brief die uit naam van incassobureau Limburg verzonden wordt, komt uw klantrelatie niet onder druk te staan.

Debiteur betaalt niet na 14 dagen brief, wat nu?

Indien de debiteur na het gestelde termijn in de 14 dagen brief niet heeft betaald, is het tijd om een incassotraject te gaan starten. Wij gaan binnen een uur voor u aan de slag om het dossier aan te maken in ons unieke incassosysteem.

We versturen meteen een brief, mail, Whatsapp en sms naar uw debiteur met een betaalverzoek.

Wat klanten zeggen over incassobureau Limburg

Veel klanten waren op zoek naar een incassobureau in Limburg en zijn bij ons terecht gekomen. Itercash incasso en juristen heeft namelijk een landelijke dekking en die veel incasso zaken voor bedrijven uit bijvoorbeeld Apeldoorn, Zwolle, Kampen en veel meer plaatsen.

Wij zijn daarom ook erg trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten.