Incassobureau Limburg

Incassobureau Limburg – Snelste en beste incassobureau van Limburg.

Incassobureau Limburg int snel uw geld met ons eigen uniek ontwikkelde incassosysteem. Met een hoog slaginspercentage van maar lieft 93% weet u bijna zeker dat onze incasso juristen uw vordering succesvol innen.

Indien er een incasso opdracht bij ons binnen komt, gaat de incasso jurist van incassobureau Limburg binnen een uur voor u aan de slag. De incassojurist maakt een dossier aan in ons unieke incassosysteem en verzend meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde betaalverzoek.

Incassobureau Limburg – Vanaf dag 1 meteen contact met uw debiteur.

Ons eigen unieke incassosysteem van incassobureau Limburg monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, nemen wij meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al voldaan binnen een week!

incassobureau limburg

No cure No pay incassobureau in Limburg.

U bent op zoek naar een no cure no pay incassobureau Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden namenlijk dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien wij de complete vordering innen betaalt uw debiteur de incassokosten en en wettelijke rente. Wij storten de wettelijke rente over op uw rekening.

De debiteur wil de incassokosten niet betalen.

Indien de debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen, kunnen onze incassojuristen de debiteur er van overtuigen om over te gaan tot betaling.

Incassobureau Limburg Intercash heeft al veel rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie hier onder een uitspraak van de rechter over een zaak die wij hebben aangespannen tegen een debiteur die de incassokosten niet wou betalen:

Uitspraak inzake debiteur die de incassokosten niet wenst te betalen

Daarom kiest u voor incassobureau Limburg.

check  Snelste incasso van Nederland
check  Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check  Uw dossier behandeld door ervaren incasso juristen
check  Uniek eigen ontwikkelde incassosysteem met de nieuwste methoden
check  Direct een brief, mail, sms en Whatsapp met betaalverzoek naar uw debiteur
check  Binnen een uur actie van een incasso jurist van incassobureau Zeeland
check  Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
check  No cure no pay incassobureau Limburg*
check  U ontvangt van ons de wettelijke rente op uw rekening

Wat klanten zeggen over incassobureau Limburg.

Veel klanten waren op zoek naar een incassobureau in Limburg en zijn bij ons terecht gekomen. Intercash incasso en juristen heeft namelijk een landelijke dekking die veel incasso zaken voor bedrijven uit bijvoorbeeld Apeldoorn, Zwolle, Kampen en veel meer plaatsen uitvoert.

Wij zijn daarom ook erg trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk deze op platform Trustoo en Google.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau Limburg zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader