Incassobureau Utrecht

Incassobureau Utrecht header Intercash incassobureau

Incassobureau Utrecht – Snelste en beste incassobureau in Utrecht

Incassobureau Utrecht int snel en daadkrachtig uw openstaande vordering. Met ons eigen uniek ontwikkelde incassosysteem ontvangen uw debiteuren al binnen 1 dag een bericht van ons.

Indien u een incasso opdracht aan ons overhandigd, gaan onze incassojuristen binnen een uur aan de slag. Wij maken een dossier aan in ons eigen unieke incassosysteem en verzenden meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek.

Ons incassosysteem monitort continu of uw debiteur de berichten heeft ontvangen en online komt. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze incassojuristen hier een melding van en nemen meteen contact op met uw debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden vaak binnen een paar dagen voldaan!

No cure no pay incassobureau Utrecht

U bent op zoek naar een nu cure no pay incassobureau in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Daarom ontvangt u van incassobureau Utrecht de wettelijke rente op uw rekening indien wij uw vordering succesvol innen.

Dus een incassotraject kost u in princiepe niks en levert u zelfs rente op.

Wat als de debiteur de kosten niet betaald?

Indien de debiteur de incassokosten van incassobureau Utrecht niet betaald, weten onze incassojuristen de debiteur in juridische termen te overtuigen om toch maar te gaan betalen.

incassobureau Intercash heeft al veel rechtzaken succesvol gewonnen van debiteuren die de kosten niet wouden betalen.

Zie hieronder een link naar een uitspraak van een rechtzaak welke wij hebben gewonnen tegen een debiteur die de incassokosten niet wou betalen:

Uitspraak inzake onbetaalde incassokosten

Daarom incassobureau Utrecht inschakelen

Incassobureau Utrecht beoordeling

14 dagen brief verzenden via incassobureau Utrecht

Een 14 dagen brief verzenden via incassobureau Utrecht? Incassobureau Utrecht verzend dagelijks veel 14 dagen brieven voor de klanten. Ook versturen wij de 14 dagen brief per mail.

Met een 14 dagen brief geeft u uw debiteur de laatste kans om nog vrijwillig te betalen zonder incassokosten en wettelijke rente. In de brief geven we de debiteur de kans om binnen het gestelde termijn de betaling aan u te voldoen.

Klant heeft niet betaald na de 14 dagen brief

Indien de debiteur niet betaald heeft na het gestelde termijn die in de 14 dagen brief staat vermeld, dan is het tijd om een incassotraject te starten via incassobureau Utrecht.

Indien de opdracht bij ons binnen komt, gaan onze incassojuristen binnen een uur met uw dossier aan de slag. We verzenden dan meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met een beveiligde betaalverzoek naar uw debiteur.

Wat klanten vertellen over incassobureau Utrecht

Veel klanten zochten naar incassobureau Utrecht en kwamen bij intercash terecht. Wij hebben al veel vorderingen succesvol binnen gehaald voor onze klanten. Bekijk onze beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen.

Klanten beoordelen incassobureau Utrecht met een