Incassobureau Ede

Incassobureau Ede Intercash header

Incassobureau Ede inschakelen die snel uw geld int?

Incassobureau Ede int al sinds 1983 geld voor vele bedrijven in Ede en heel Nederland. Met een hoog slagingspercentage van maar liefst 93% bent u er bijna altijd van verzekerd dat incassobureau Ede uw vordering innen. Intercash incassobureau Ede onderscheid zich doordat wij alleen incassojuristen aan het werk hebben. Hierdoor kunnen wij u voorzien van juridisch advies en kunnen wij voor u procederen. Intercash incassobureau Ede is van mening dat een incassotraject u niet mag kosten en zelfs rente moet opleveren.

Incassobureau Ede – Snelste en beste incasso bureau van Ede

Incassobureau Ede werkt met een uniek eigen ontwikkeld incassosysteem. Indien er een incasso opdracht binnenkomt gaan onze incassojuristen binnen 2 uur aan de slag. We maken een dossier aan in ons unieke incassosysteem en versturen meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde betaallink. Het unieke incassso syteem monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en online komt. Indien de debiteur online komt krijgen wij hiervan een melding. Wij nemen dan meteen contact op met de debiteur om tot een oplossing te komen. In veel gevallen betalen de debiteuren al binnen een paar dagen!

No cure no pay incassobureau Ede

Incassobureau Ede werkt volgens de No pay no cure methode. Uw debiteur betaalt namelijk de incassokosten en wettelijke rente. De wettelijke rente is vervolgens voor u. Indien de debiteur de incassokosten en de wettelijke rente niet betaald, weten onze incassojuristen in de meeste gevallen de debiteur met juridische kennis over te halen tot betaling. Indien dan de betaling nog uitblijft, kunnen wij het afdwingen via de rechter. Dit hebben wij al meerdere keren met succes gedaan.

Het nieuwste incassosysteem van incassobureau Ede

De meeste incassobureaus sturen brieven naar uw debiteur en bellen. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en daarna niet meer worden gezien, gaan de incassojuristen van Intercash incassobureau Ede een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Daarom incassobureau Ede

  • Een hoog slagingspercentage van 93%
  • No cure no pay incasso
  • Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
  • De wettelijke rente is voor u
  • De nieuwste incassosysteem met o.a. Whatsapp
  • 24 uur per dan inzicht in uw dossiers
  • Uw dossiers worden behandeld door incassojuristen
  • Gratis eerst-lijn juridisch advies door onze juristen
  • Binnen een week uw geld op de rekening
  • Snelle incasso in binnen en buitenland

Wat klanten zeggen over incassobureau Ede

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Intercash incassobureau Ede laat dit daarom ook graag zien op haar website. Wij zijn aangesloten bij het onafhankelijke beoordelingen platform Klantenvertellen.