Incassobureau Flevoland

incassobureau Flevoland header Intercash incasso

Incassobureau Flevoland – Snelste en beste incassobureau in Flevoland

Incassobureau Flevoland int snel uw vordering met de door ons eigen ontwikkelde unieke incassosysteem. Indien u een incasso opdracht aan incassobureau Flevoland Intercash overhandigd, gaat onze incasso jurist binnen een uur voor u aan de slag.

De incassojurist van incassobureau Flevoland maakt een dossier aan in ons eigen unieke incasso systeem. Indien het dossier is aangemaakt, verzenden wij een brief, mail, sms en Whatsapp met een betaalverzoek naar uw debiteur.

Ons unieke incassosysteem monitort continu of de berichten zijn aangekomen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, krijgen wij hiervan een melding. Wij nemen dan meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

Door onze unieke en snelle aanpak betalen de meeste debiteuren de vordering al in een paar dagen!

No cure no pay incassobureau Flevoland

Een incassobureau in flevoland nodig die werkt op basis van no cure no pay? Dan bent u bij Intercash incassobureau Flevoland aan het juiste adres.

Wij vinden dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren! Daarom ontvangt u bij het innen van de volledige vordering de wettelijke rente van incassobureau Flevoland op uw rekening.

De debiteur is aansprakelijk voor de incassokosten en wettelijke renten en dient deze ten alle tijden te betalen.

Wat als de debiteur de kosten niet betaald?

Indien uw debiteur de hoofdsom betaald en niet de incassokosten en rente, kunnen de incassojuristen van incassobureau Flevoland de debiteur juridisch onderbouwd overtuigen om over te gaan tot betaling van de kosten.

Indien er nog steeds geen kosten worden betaald na meerdere aanzeggingen kunnen wij voor u de debiteur dagvaarden. Intercash incassobureau Flevoland heeft al meerdere rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die van mening waren de incassokosten en wettelijke rente niet te hoeven betalen.

Zie hieronder een uitspraak van de rechter van een debiteur die de incassokosten niet wou betalen aan ons.

Uitspraak inzake niet betalen incassokosten

Daarom incassobureau Flevoland inschakelen

  • Incassobureau Flevoland heeft een slagingspercentage van 93%
  • Een ervaren incasso jurist behandeld uw dossier
  • Uniek eigen incassosysteem met de nieuwste technieken
  • Binnen een uur actie door een ervaren incassojurist
  • Meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek
  • Vanaf dag 1 al contact met uw debiteur om tot een betaling en of regeling te komen
  • Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
  • U ontvangt van incassobureau Flevoland de wettelijke rente op uw rekening
  • Gratis eerste lijns juridisch advies

Incassobureau Flevoland incassojurist Johan Tukker

14 dagen brief verzenden via incassobureau Flevoland

Een 14 dagen brief verzenden via Intercash incassobureau Flevoland? Incassobureau Flevoland verstuurd dagelijks veel 14 dagen brieven naar debiteuren. Ook versturen wij deze per mail naar uw debiteur.

In de 14 dagen brief sommeren wij vriendelijk maar daadkrachtig uw debiteur om over te gaan tot betaling van de openstaande facturen. De debiteur krijgt nog een laatste vriendelijke kans om de facturen te betalen zonder incassokosten en de wettelijke rente.

Klant betaald niet na 14 dagen brief, wat nu?

Indien de klant na het termijn wat in de 14 dagen brief is aangekondigd nog steeds niet over is gegaan tot betaling, dan is het tijd om een incassotraject te starten.

Wat klanten vertellen over incassobureau Flevoland

Veel klanten waren op zoek naar een goed incassobeuro Flevoland en kwamen bij Intercash incasso en Juristen uit. Een goede keus! Bekijk onze beoordelingen van onze klanten en laat u zelf overtuigen!

Klanten van incassobureau Flevoland geven een: