Incassobureau Flevoland

Incassobureau Flevoland – Snelste en beste incassobureau in Flevoland.

Incassobureau Flevoland int snel uw vordering met de door ons eigen ontwikkelde unieke incassosysteem. Indien u een incasso opdracht aan incassobureau Flevoland Intercash overhandigd, gaat onze incasso jurist binnen een uur voor u aan de slag.

De incassojurist van incassobureau Flevoland maakt een dossier aan in ons eigen unieke incasso systeem. Indien het dossier is aangemaakt, verzenden wij een brief, mail, sms en Whatsapp met een betaalverzoek naar uw debiteur.

Ons unieke incassosysteem monitort continu of de berichten zijn aangekomen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, krijgen wij hiervan een melding. Wij nemen dan meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

Door onze unieke en snelle aanpak betalen de meeste debiteuren de vordering al in een paar dagen!

No cure No pay incassobureau Flevoland.

Een incassobureau in flevoland nodig die werkt op basis van no cure no pay? Dan bent u bij Intercash incassobureau Flevoland aan het juiste adres.

Wij vinden dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren! Daarom ontvangt u bij het innen van de volledige vordering de wettelijke rente van incassobureau Flevoland op uw rekening.

De debiteur is aansprakelijk voor de incassokosten en wettelijke renten en dient deze ten alle tijden te betalen.

Wat als de debiteur de kosten niet betaald?

Indien uw debiteur de hoofdsom betaald en niet de incassokosten en rente, kunnen de incassojuristen van incassobureau Flevoland de debiteur juridisch onderbouwd overtuigen om over te gaan tot betaling van de kosten.

Indien er nog steeds geen kosten worden betaald na meerdere aanzeggingen kunnen wij voor u de debiteur dagvaarden. Intercash incassobureau Flevoland heeft al meerdere rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die van mening waren de incassokosten en wettelijke rente niet te hoeven betalen.

Zie hieronder een uitspraak van de rechter van een debiteur die de incassokosten niet wou betalen aan ons.

Uitspraak inzake niet betalen incassokosten

incassobureau flevoland

Daarom incassobureau Flevoland inschakelen.

check  Incassobureau Flevoland heeft een slagingspercentage van 93%
check  Een ervaren incasso jurist behandeld uw dossier
check  Uniek eigen incassosysteem met de nieuwste technieken
check  Binnen een uur actie door een ervaren incassojurist
check  Meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek
check  Vanaf dag 1 al contact met uw debiteur om tot een betaling en of regeling te komen
check  Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
check  U ontvangt van incassobureau Flevoland de wettelijke rente op uw rekening
check  Gratis eerste lijns juridisch advies

Wat klanten zeggen over incassobureau Flevoland.

Wij zijn trots wat bedrijven uit Flevoland en heel Nederland over ons zeggen. Intercash incassobureau Flevoland laat dit daarom ook graag zien op haar website. Bekijk daarom eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo en Google.

14 dagen brief verzenden via incassobureau Flevoland.

Een 14 dagen brief verzenden via Intercash incassobureau Flevoland? Incassobureau Flevoland verstuurd dagelijks veel 14 dagen brieven naar debiteuren.
Ook versturen wij deze per mail naar uw debiteur.

In de 14 dagen brief sommeren wij vriendelijk maar daadkrachtig uw debiteur om over te gaan tot betaling van de openstaande facturen.
De debiteur krijgt nog een laatste vriendelijke kans om de facturen te betalen zonder incassokosten en de wettelijke rente.

Klant betaald niet na 14 dagen brief, wat nu?

Indien de klant na het termijn wat in de 14 dagen brief is aangekondigd nog steeds niet over is gegaan tot betaling, dan is het tijd om een incassotraject te starten.
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau Flevoland zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader