Incassobureau Lelystad – #1 specialist in zzp en mkb incasso

Incassobureau Lelystad intercash header

Incassobureau Lelystad en omgeving

Incassobureau Lelystad en omgeving. U zocht naar een incassobureau Lelystad. Bij Intercash incasso en juristen bent u aan het juist adres. Verder zoeken heeft geen zin. Ons kantoor int openstaande rekeningen voor veel bedrijven uit Lelystad en omgeving. Onze incassojuristen staan de ondernemers uit Lelystad dagelijks bij op een professionele en betrouwbare werkwijze. Onze daadkrachtige aanpak zorgt er voor dat uw debiteur snel over gaat tot betalen van uw facturen, incassokosten en de wettelijke rente. De hoofdsom en rente is voor u, de incassokosten voor Intercash. Dat noemen wij no cure, no pay!

93%

Slagingspercentage

Wat kost een incassobureau?

Incassobureau Lelystad Intercash is van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. De inkassokosten en wettelijke rente verhalen wij dan ook altijd op de debiteur. Indien de debiteur de volledige vordering inclusief alle kosten voldoet, ontvangt u de wettelijke rente op uw rekening.

Intercash is een daadkrachtig incassobureau in de regio Lelystad

Wij innen uw openstaande facturen zo snel als mogelijk. Geeft ons daarom vandaag nog via deze link opdracht om voor u aan de slag te gaan. Dezelfde dag wordt contact met uw debiteur gezocht. De incassojuristen van Intercash incassobureau Lelystad zijn gespecialiseerd in incassozaken voor het mkb en zzp. Als uw debiteur met smoesjes aan komt prikken wij daar snel door heen. Elk argument om niet te betalen wordt weg genomen. Als uw debiteur betaald heeft ontvangt u binnen een week uw geld op de rekening inclusief de wettelijke rente.

Incassobureau in Lelystad onderneemt meteen actie

Wilt u een incassobureau Lelystad inschakelen? Neem dan direct contact op met Intercash incasso en juristen. Uw vordering vandaag voor 16:00 uur binnen is meteen dezelfde dag actie. Indien uw incasso opdracht bij ons binnen komt sturen wij binnen 2 uur een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde betaalverzoek.

incassobureau Lelystad

Wat klanten vertellen over incassobureau Lelystad

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Intercash incasso en juristen is aangesloten bij het onafhankelijke beoordelingen platform Klantenvertellen.nl.

Wanneer een incassobureau inschakelen

Wanneer schakelt u een incassocureau Lelystad in? Indien u zelf al meerdere aanmaningen heeft verstuurd naar uw debiteur en er is nog steeds geen betaling gedaan, dan is het tijd om een incassobureau in te schakelen.