Incassobureau Friesland

Incassobureau Friesland Intercash header

Incassobureau Friesland – Snelste en beste incasso van Friesland

Incassobureau Friesland die snel uw openstaande facturen int? Dan zit u bij Intercash incassobureau Friesland aan het juiste adres. Incassobureau Friesland int de meeste vorderingen al binnen een paar dagen.

Met ons eigen unieke incassosysteem krijgt uw debiteur meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met een beveiligde betaalverzoek toegezonden. Ons eigen unieke incassosysteem minitort continu of uw debiteur de berichten heeft ontvangen en of de debiteur online komt.

Indien uw debiteur online komt krijgt onze incassojurist hiervan een melding en neemt dan meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

U ontvangt de rente op uw rekening van incassobureau Friesland Intercash

Veel incassobureau’s houden de wettelijke rente die is betaald door de debiteur zelf. Incassobureau Friesland is van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Daarom ontvangt u van ons de wettelijke rente.

Wat klanten vertellen over incassobureau Friesland

Veel klanten zochten naar incassobureau Friesland en kwamen bij Intercash incasso en juristen terecht. Wij zijn daarom ook erg trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Intercash is aangesloten bij het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl

Daarom kiest u voor incassobureau Friesland

  • Een hoog slagingspercentage van maar liefst 92%
  • Direct een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek
  • Binnen een uur na opdracht meteen actie van een ervaren incasso jurist
  • Al sinds 1983 een betrouwbaar incassobureau voor bedrijven uit Friesland
  • Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
  • U ontvangt van ons de wettelijke rente op uw rekening
  • Alleen ervaren incassojuristen behandelen uw dossier
  • 24 uur per dag uw dossier online inzichtbaar
  • Gratis eerste lijns juridisch advies

Incassobureau Friesland incassojurist Johan Tukker

No cure no pay incassobureau Friesland inschakelen

Intercash incassobureau Friesland is van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien incassobureau Friesland de complete vordering int, betaald de debiteur de incassokosten en wetteleijke rente. De wettelijke rente storten wij op uw rekening.

Indien de debiteur alleen de hoofdsom betaald en niet de incassokosten kunnen onze incassojuristen de debiteur juridisch goed overtuigen om over te gaan tot betaling. Incassobureau Friesland intercash heeft al meerdere rechtzaken succesvol gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie onderstaande link voor een uitspraak van de rechter inzake onbetaalde incassokosten die wij hebben gewonnen.

Uitspraak rechter inzake onbetaalde incassokosten

Incassobureau Frieland heeft een eigen ontwikkelde incassosysteem

Incassobureau Friesland werkt met een eigen uniek ontworpen incassosysteem waardoor wij nog sneller uw geld innen.

Indien u een incasso opdracht overhandigd aan incassobureau Friesland maakt een incassojurist binnen een uur een dossier aan in ons incassosysteem. Ons systeem verstuurt dan meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met daarin een bericht met een betaalverzoek.

Uw debiteur is online, wij benaderen de debiteur meteen

Ons unieke incassosysteem monitort continu of uw debiteur de berichten heeft ontvangen. Indien uw debiteur online komt krijgen wij hiervan een melding en nemen meteen contact op met uw debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al binnen een paad dagen voldaan!