Incassobureau Groningen

incassobureau Groningen header Intercash incassobureau

Incassobureau Groningen inschakelen – Snelste en beste incassobureau van Groningen

Incassobureau Groningen int uw vodering snel en daadkrachtig via ons eigen unieke incassosysteem. Indien u een incasso opdracht aan incassobureau Groningen Intercash overhandigd, gaan onze incassojuristen binnen een uur over tot actie.

Een ervaren incasso jurist van incassobureau Groningen Intercash maak een dossier aan in ons unieke eigen incassosysteem en verstuurt direct een brief, mail, sms en Whatsapp met een beveiligde betaalverzoek naar uw debiteur.

Meteen contact met uw debiteur vanaf dag 1

Indien uw debiteur online komt en de berichten heeft gelezen die wij verzonden hebben per brief, mail, sms en Whatsapp krijgen wij hier een bericht van via ons systeem. De incassojurist van incassobureau Groningen Intercash neemt dan meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al binnen een paar dagen voldaan!

No cure no pay incassobureau Groningen

Incassobureau Groningen is van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelf rente moet opleveren. U ontvangt bij ons dus de wettelijke rente op uw rekening.

De incassokosten van incassobureau Groningen zijn voor rekening van de debiteur. In princiepe betaalt u dus niets voor een incassotraject indien de complete vordering wordt betaald.

Wat als de debiteur de kosten niet betaalt?

Indien de debiteur wel de hoofdsom betaald en niet de incassokosten en wettelijke rente, kunnen de incasso juristen van incassobureau Groningen de debiteur juridisch overtuigen om toch maar te gaan betalen.

Incassobureau Groningen Intercash heeft al veel rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de kosten niet wouden betalen. Zie hieronder een uitspraak van de rechter over een zaak die wij hadden aangespannen tegen een debiteur die de incassokosten en rente niet wou betalen.

Uitspraak rechter inzake niet betaalde incassokosten en rente

Direct actie van incassobureau Groningen

Wilt u ook meteen actie van een ervaren incasso jurist van incassobureau Groningen? Klik dan op onderstaande button om uw incasso aan ons te overhandigen. Onze incassojuristen gaan binnen een uur voor u aan de slag!

Daarom incassobureau Gronignen inschakelen

  • Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
  • Uniek eigen incassosysteem met de nieuwste technieken met o.a. Whatsapp
  • Binnen een uur actie van een ervaren incasso jurist van incassobureau Groningen
  • Direct een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek
  • Wij hebben meteen vanaf dag 1 contact met u debiteur
  • De meeste vorderingen worden al binnen een paar dagen voldaan!
  • Gratis eerste lijns juridisch advies van een incasso jurist
  • Uw debiteur betaald de incassokosten en wettelijke rente
  • U ontvangt de wettelijke rente van incassobureau Groningen

Incassobureau Groningen incasso jurist Johan Tukker

14 dagen brief versturen via incassobureau Groningen

Incassobureau Groningen stuurt namen haar klanten dagelijks 14 dagen brieven naar de debiteuren. In de 14 dagen brief staat dat uw debiteur nog de laatste vriendelijke kans krijgt om de openstaande facturen te betalen zonder incassokosten en rente.

Debiteur heeft niet betaald na 14 dagen brief, wat nu?

Indien uw klant niet heeft betaald, is het tijd om een incassotraject te starten via incassobureau Groningen. Wij versturen dan een brief, mail, sms en Whatsapp met met een betaalverzoek naar uw debiteur. Uw debiteur ontvangt tevens in het bericht een overzicht van de openstaande kosten, waaronder nu dus de incassokosten en wettelijke rente.

Wat klanten vertellen over incassobureau Groningen

Veel klanten waren op zoek naar een incassobureau in Groningen en kwamen bij ons uit. Laat u overtuigen door de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Incassobureau Groningen Intercash werkt samen met het onafhankelijke beoordelingen platform Klantenvertellen.nl.

Beoordelingen die klanten geven aan incassobureau Groningen