Incassobureau Hilversum

incassobureau Hilversum intercash header

Incassobureau Hilversum inschakelen?

Incassobureau Hilversum en omgeving inschakelen voor uw openstaande facturen? U bent op zoek naar een incassobureau Hilversum. Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash incassobureau Hilversum doet al sinds 1983 incassozaken en juridisch advies voor veel bedrijven in Hilversum en heel Nederland. Intercash incassobureau Hilversum is niet zomaar een incasso bureau, bij ons werken alleen incassojuristen welke meer voor u kunnen betekenen als een incassomedewerker. Zo kunnen onze incassojuristen u voorzien van juridisch advies en kunnen wij voor u procederen.

Incassobureau Hilversum – Snelste en beste incassobureau in Hilversum

Incassobureau Hilversum maakt gebruik van een eigen ontwikkelde incassosysteem waardoor uw vordering nog sneller binnen is. Indien er bij ons een incasso opdracht binnenkomt ondernemen onze incasso juristen binnen 2 uur al actie. Wij versturen meteen een brief, mail, sms en een Whatsapp naar uw debiteur met daarin een beveiligde betaallink. Ons unieke incassosyteem monitort continu of de berichten zijn aangekomen en of de debieteur online komt. Indien de debeiteur online komt ontvangen wij in ons systeem een melding. Wij nemen dan meteen contact op met de debieteur om tot een oplossing te komen. In veel gevallen betalen de debiteuren de vordering al binnen 3 dagen!

Incassobureau Hilversum – No cure no pay incasso

No cure no pay Intercash incassobureau Hilversum. Wij van Intercash incasso en juristen vinden dat een incassotraject u niet mag kosten en zelfs rente moet opleveren. No cure no pay incasso betekent dat uw debiteur de incasso kosten en rente betaalt. Onze incassojuristen doen er alles aan om uw geld zo snel als mogelijk te innen. Dus wilt u een incassobureau Hilversum inschakelen? Kies dan voor Intercash incasso en juristen!

Incassobureau Hilversum met de nieuwste incasso methoden

De meeste incassobureaus sturen uw debiteur brieven en bellen. Vaak worden brieven aan de kant gelegd en blijft het vaak uit het zicht liggen, gaan de incassojuristen van Intercash incassobureau Hilversum een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash incassobureau Hilversum daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Daarom incassobureau Hilversum

  • Een hoog slagingspercentage van 93%
  • No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
  • Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
  • U ontvangt de wettelijke rente
  • U wordt geholpen door ervaren incassojuristen
  • De nieuwste incassosysteem met o.a. Whatsapp
  • Uw dossier online 24 uur per dag inzien
  • Onze incassojuristen kunnen ook voor u procederen

Wat klanten zeggen over incassobureau Hilversum

Wij zijn trots wat bedrijven uit Hilversum en heel Nederland over ons zeggen. Wij zijn aangesloten bij het onafhankelijke beoordelingen platform klantenvertellen.