Incassobureau Zuid Holland

Incassobureau Zuid Holland header intercash incasso bureau

Incassobureau Zuid Holland – Snelste en beste incassobureau in Zuid Holland

Incassobureau Zuid Holland int snel uw geld met ons eigen ontwikkelde incasso systeem. Met een hoog slaginspercentage van 93% weet u bijna zeker dat onze incasso juristen uw vordering succesvol innen.

Indien er een incasso opdracht bij ons binnen komt, gaat de incasso jurist van incassobureau Zuid Holland binnen een uur voor u aan de slag. De incassojurist maakt een dossier aan in ons unieke incassosysteem en verzend meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde betaalverzoek.

Incassobureau Zuid Holland heeft vanaf dag 1 meteen contact met uw debiteur

Ons eigen unieke incassosysteem van incassobureau Zuid Holland monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, nemen wij meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al voldaan binnen een week!

No cure no pay incassobureau Zuid Holland

U bent op zoek naar een no cure no pay incassobureau Zuid Holland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden namenlijk dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien wij de complete vordering innen betaalt uw debiteur de incassokosten en en wettelijke rente. Wij storten de wettelijke rente over op uw rekening.

De debiteur die de incassokosten niet wil betalen

Indien de debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen, kunnen onze incassojuristen de debiteur er van overtuigen om over te gaan tot betaling.

Incassobureau Zeeland Intercash heeft al veel rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie hier onder een uitspraak van de rechter over een zaak die wij hebben aangespannen tegen een debiteur die de incassokosten niet wou betalen:

Uitspraak inzake debiteur die de incassokosten niet wenst te betalen

Daarom incassobureau Zuid Holland

  • Snelste en beste incasso van Nederland
  • Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
  • Uw dossier behandeld door ervaren incassojuristen
  • Uniek eigen ontwikkelde incassosysteem met de nieuwste methoden
  • Direct een brief, mail, sms en Whatsapp met betaalverzoek naar uw debiteur
  • Binnen een uur actie van een incasso jurist van incassobureau Zuid Holland
  • Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
  • No cure no pay incassobureau Zuid Holland
  • U ontvangt van ons de rente op uw rekening

Incassobureau Zuid Holland incasso jurist Johan Tukker

14 DAGEN BRIEF VERZENDEN VIA INCASSOBUREAU ZUID HOLLAND

Een 14 dagen brief laten verzenden door incassobureau Zuid Holland? Incassobureau Zuid Holland verstuurt dagelijk vele 14 dagen brieven voor klanten naar de debiteuren.

Met een 14 dagen brief geeft u de klant de laatste kans om vrijwillig te gaan betalen zonder dat er incassokosten en of rente bij komt. Met een 14 dagen brief die uit naam van incassobureau Zuid Holland verzonden wordt, komt uw klantrelatie niet onder druk te staan.

Debiteur betaalt niet na 14 dagen brief

Indien de debiteur na het gestelde termijn in de 14 dagen brief niet heeft betaald, is het tijd om een incassotraject te gaan starten. Wij gaan binnen een uur voor u aan de slag om het dossier aan te maken in ons unieke incassosysteem.

We versturen meteen een brief, mail, Whatsapp en sms naar uw debiteur met een betaalverzoek.

Wat klanten zeggen over incassobureau Zuid Holland