Incasso kantoor Overijssel

Incasso kantoor Overijssel: Onze juristen innen snel uw geld

Incasso kantoor Overijssel bestaat uit een klein team ervaren juristen welke uw dossier behandelen. Incassobureau overijssel inschakelen is geheel zonder abonnement of langdurige verplichtingen. Bij verweer weten onze incasso juristen meteen met een juridisch onderbouwd antwoord te komen.  Op deze pagina leest u alles wat incasso kantoor Overijssel Intercash voor uw bedrijf kan betekenen.

Incasso kantoor Overijssel met ervaren juristen

Incassokantoor Overijssel Intercash is gevestigd in Kampen en vordert voor veel bedrijven uit Overijssel de openstaande vorderingen. Intercash werkt met een klein team ervaren juristen welke uw dossier zullen behandelen. Het voordeel van Intercash incasso kantoor Overijssel is dat we geen telefonisten hebben en de lijnen kort zijn. Bij verweer weten onze juristen direct een juridisch antwoord te geven. 

Daarom incasso kantoor Overijssel.

check   Beoordeeld door klanten mer een 9,7
check   Hoog slagingspercentage van 93%
check   Klein persoonlijk team, waardoor er korte lijnen zijn
check   Nieuwste incasso technieken met o.a. WhatsApp
check   U ontvangt de wettelijke rente
check   Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check   Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check   Gratis eerste lijns juridisch advies

Incasso kantoor Overijssel met de nieuwste technieken

Doordat incasso kantoor Overijssel haar eigen unike incasso systeem heeft ontworpen, innen we de vordering nog sneller. Indien we een incasso opdracht krijgen maken we binnen een half uur een dossier aan. Indien het dossier klaar is gaat er meteen een brief, mail, sms en Whatsapp uit naar uw debiteur met een beveiligde betaallink. Indien uw debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, bellen we uw debiteur meteen op om tot een betaling en of oplossing te komen. Hierdoor innen wij de meeste vorderingen al binnen een week!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

No cure no pay incasso in Overijssel

Intercash incasso kantoor Overijssel is van mening dat een incasso traject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. We verhalen de incassokosten en wettelijke rente op de debiteur. Indien de volledige vordering is voldaan, ontvangt u van ons de rente. Indien de debiteur de kosten niet wil voldoen, kunnen wij deze via een gerechtelijke procedure alsnog vorderen. Zie een door ons gewonnen zaak tegen een debiteur die de kosten niet wou voldoen:  ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Wat klanten zeggen incasso kantoor Overijssel Intercash.

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.
Incasso kantoor Overijssel Intercash
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incasso kantoor Overijssel zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader