intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

U hebt hard gewerkt, een factuur verzonden en beloning in betaling blijft uit.

U HEBT HARD GEWERKT, EEN FACTUUR VERZONDEN EN BELONING IN BETALING BLIJFT UIT

 

Als betaling te lang uitblijft loopt u steeds meer risico’s . Na een aantal excuses is de redelijkheid gepasseerd en wordt het tijd dat de juristen van Intercash incasso uw belangen veilig gaan stellen.

Er zijn vele redenen waarom uw klant niet betaalt.

  1. We hebben de rekening nooit ontvangen;
  2. Onze betalingstermijnen zijn 30, 60… dagen;
  3. We doen pas een betalingsronde aan het eind van de maand;
  4. We hebben de goederen nooit ontvangen of er is niet geleverd volgens de overeenkomst;
  5. De rekening klopt niet en we wachten nog op een creditnota;
  6. De geleverde goederen zijn nog niet (door)verkocht: we hebben dit geld nodig om u te kunnen betalen

WAT KUNT U ER TEGEN DOEN?

Als rekeningen niet betaald worden, vermindert de inkomende geldstroom. Met als gevolg dat u misschien zelf niet meer aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen en het voortbestaan van uw bedrijf kan zelfs in gevaar komen. Wanbetalers zijn een belangrijke oorzaak van faillissementen.

Zorg dat de overeenkomst op papier of e-mail staat. Het gaat om een aanbod met in bijlage algemene voorwaarden en een aanvaarding van het aanbod. Lever op tijd en maak en verzend direct een factuur. Stuur direct na de betalingstermijn een aanmaning en bel een aantal dagen later met de vraag waarom de betaling nog niet is verricht.

Als er geen acceptabel excuus is om de betaling uit te stellen, is uw redelijkheid ten einde. Immers u hebt op tijd geleverd en dan mag je van de klant verwachten dat hij/zij ook op tijd presteert.

De incasso juristen van Intercash zorgen dat uw klant snel tot betaling overgaat. En als dat is geschied stuurt Intercash uw klant een nette bedankbrief om de lucht te klaren. De weg om zaken te doen is nog steeds begaanbaar.

GEEN DURE ADVOCAAT NODIG.

Johan Tukker is jurist bij Intercash, hij is zeer ervaren, wil voor u scoren en bijt zich vast in elke dossier. Verliezen is geen optie. Zijn tarief is veel lager dan een advocaat, die bovendien vaak te theoretisch en niet praktisch denken. Als u wilt winnen dan is Intercash Incasso en Juristen uw partner!

Deel deze blog

Meer blogs